reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Dziękuję. Póki co się trzymam, a syn ma się całkiem dobrze więc może się uda. [emoji110][emoji110]
Zdrówka dla Was! oby szybko minęło synkowi i aby Cię nie zaraził. Ja się panicznie boję wymiotów i z tego powodu mdleję. Nie znam rozwiązania na to.
@Mamamonia88 Ojej. Może jeszcze znajdę jakieś spokojniejsze imię? [emoji23]

reklama
Ja tak 7-8 tydzień miałam. Teraz leci 11 i już by było ok to jelitówka [emoji17]
Ja się boję, ani razu nie wymiotowałam w tej ciąży i już raczej najgorsze za mną. Jak było bardzo źle w 9-10tc to używałam wszystkich możliwych sposobów domowych czasem łącznie i udało się bez wymiotów. Ale były dni, że od rana do wieczora mi nudności nie przechodziły.

Cukrzyca ciazowa jest od 90 :) jesli choc o 1 przekracza to dieta, a jak się utrzymuje to insulina nocna. Ja bralam przy synu i zdrowy :) nie ma sie co brac insuliny. Tj bezpieczny lek.
ja miałam 91i mi lekarz powiedział że wyniki w normie 😂 a z tego co czytałam to zakres jest do 92 więc chyba nie do końca z tą cukrzyca od 90

No ale nie jestem specem a widzę że co lekarz to inne zdanie. Możliwe też że niebawem będę wyniki powtarzac.

Ja miałam cukier 104 , później na krzywej wynik pierwszy 95 -po 1h- 172 po 2h- 130 i jak bylam wczoraj u lekarza to dal mi skierowanie fo diabetologa . Idę we wtorek zobaczymy co powie :)

reklama
Do góry