reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny w ktorym dniu ciąży macie usg prenatalne? Ja mam 30.11 i to będzie 12+6 i się zastanawiam czy nie za późno (moj gin kazał sie umowic w terminie 30.11-02.12)
A co jak mi na ostanią chwilę odwołają wizytę? Będę w czarnej dupie bo nie wiem czy z dnia na dzien uda mi się załatwic usg u dobrego lekarza.
Ja mam mieć za tydzień, będzie wtedy 12+0, sami mi tak ustawili w klinice. Dziś byłam na pobraniu na pappe. Wyniki zobaczę dopiero za tydzień przy usg. Mam nadzieję, ze z maluszkiem ok.
Dziewczyny, kciuki za wizyty I badania.

A kto wysyłał jej jakaś listę z osobami które mają w niej być? Może to zostało jakoś po chińsku zrobione skoro odpisała mi że prosi o listę?
Mi się wydaje, że jest mowa dwóch różnych rzeczach czyli prywatny wątek i grupa prywatna. Aniaslu zakłada prywatne wątki jeśli jest taka prośba że strony użytkowniczek. Wtedy przesyła się do niej listę osób. Z moich doświadczeń wątki prywatne funkcjonują dobrze i chyba problem jest z tymi grupami. Nie widzę przeciwskazań, żeby stworzyć taki wątek :)

Mi się wydaje, że jest mowa dwóch różnych rzeczach czyli prywatny wątek i grupa prywatna. Aniaslu zakłada prywatne wątki jeśli jest taka prośba że strony użytkowniczek. Wtedy przesyła się do niej listę osób. Z moich doświadczeń wątki prywatne funkcjonują dobrze i chyba problem jest z tymi grupami. Nie widzę przeciwskazań, żeby stworzyć taki wątek :)
To ja nie rozróżniam aż tak, ale wiem jak to funkcjonowalo w mojej poprzedniej społeczności i co mi odpisała Ania. Myślę, że warto jednak spróbować [emoji846]

Wyślę listę i zobaczymy co się uda zrobić.

Słuchałam bicia serduszka 😇😇😇 wy testowałam detektor tętna i działa 🥰🥰🥰 było słychać moje serduszko ale i dziadziola.. Znalazłam po 2/3min..szukalam za wysoko. Znalazłam tętno dzidziolo tak jak by na bliźniego po cc. Czyli bardzo nisko. Jestem szczęśliwa . Pierwszy raz słuchałam dzis

Słuchałam bicia serduszka 😇😇😇 wy testowałam detektor tętna i działa 🥰🥰🥰 było słychać moje serduszko ale i dziadziola.. Znalazłam po 2/3min..szukalam za wysoko. Znalazłam tętno dzidziolo tak jak by na bliźniego po cc. Czyli bardzo nisko. Jestem szczęśliwa . Pierwszy raz słuchałam dzis
Ale super! Który model Angelsounds masz? On działa z aplikacją?

reklama
Do góry