reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Powodzenia na wizytach laski! [emoji3590]

Zacznę dziś robić listę pod prywatna grupę i wyślę do założenia [emoji4] @Hmmmm podtrzymujesz że chcesz być moderatorka? [emoji4]

Dziewczyny, proszę żebyście mi polubiły ten post te które chcą dołączyć [emoji4] myślę że założyłabym kryterium żeby było tutaj na forum mam czerwcowych minimum 15 wypowiedzi (mysle że to już świadczy o jakims zaangażowaniu a nie jest to nie wiadomo ile). Bedzie ok?
mogę pokochac

reklama
Dziewczyny w ktorym dniu ciąży macie usg prenatalne? Ja mam 30.11 i to będzie 12+6 i się zastanawiam czy nie za późno (moj gin kazał sie umowic w terminie 30.11-02.12)
A co jak mi na ostanią chwilę odwołają wizytę? Będę w czarnej dupie bo nie wiem czy z dnia na dzien uda mi się załatwic usg u dobrego lekarza.
ja mam tak samo . Mi powiedział że do 13 +4 mam robić i liczyła to celowo połozna więc chyba ok

A tak z ciekawości - jak łożysko mam wysoko na przedniej ścianie to muszę bardziej uważać/czy łożysko jest bardziej narażone na uszkodzenia?

Wiem, że to nie jest przodujące łożysko, ale tak jakoś wydaje mi się bardziej narażone na urazy z zewnątrz niż gdyby było na tylnej ściance...

Dziewczyny w ktorym dniu ciąży macie usg prenatalne? Ja mam 30.11 i to będzie 12+6 i się zastanawiam czy nie za późno (moj gin kazał sie umowic w terminie 30.11-02.12)
A co jak mi na ostanią chwilę odwołają wizytę? Będę w czarnej dupie bo nie wiem czy z dnia na dzien uda mi się załatwic usg u dobrego lekarza.
Ja też idę 12+6

Dziewczyny, a jak Wasze brzuszki? Szczególnie mam w pierwszej ciąży? U mnie rano brzuch jest całkiem płaski, wieczorem robi się większy, ale wiadomo, jedzonko + wzdęcia :D
Ja do chudych nie należę [emoji23]
A z mężem mamy wrażenie, że już coś delikatnie widać choć mam 9+0 i nie wiem czy to mozliwe [emoji16]
Tym bardziej, że mam - 3.5kg i brzuch mi trochę zleciał

Ja do chudych nie należę [emoji23]
A z mężem mamy wrażenie, że już coś delikatnie widać choć mam 9+0 i nie wiem czy to mozliwe [emoji16]
Tym bardziej, że mam - 3.5kg i brzuch mi trochę zleciał
U mnie chyba faktycznie coś widać bo jestem szczupła.. tak jakbym pestkę połknęła, a wieczorami balon 😂😂

reklama
Do góry