reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Powodzenia na wizytach laski! [emoji3590]

Zacznę dziś robić listę pod prywatna grupę i wyślę do założenia [emoji4] @Hmmmm podtrzymujesz że chcesz być moderatorka? [emoji4]

Dziewczyny, proszę żebyście mi polubiły ten post te które chcą dołączyć [emoji4] myślę że założyłabym kryterium żeby było tutaj na forum mam czerwcowych minimum 15 wypowiedzi (mysle że to już świadczy o jakims zaangażowaniu a nie jest to nie wiadomo ile). Bedzie ok?
mogę pokochac

reklama
Dziewczyny w ktorym dniu ciąży macie usg prenatalne? Ja mam 30.11 i to będzie 12+6 i się zastanawiam czy nie za późno (moj gin kazał sie umowic w terminie 30.11-02.12)
A co jak mi na ostanią chwilę odwołają wizytę? Będę w czarnej dupie bo nie wiem czy z dnia na dzien uda mi się załatwic usg u dobrego lekarza.
ja mam tak samo . Mi powiedział że do 13 +4 mam robić i liczyła to celowo połozna więc chyba ok

A tak z ciekawości - jak łożysko mam wysoko na przedniej ścianie to muszę bardziej uważać/czy łożysko jest bardziej narażone na uszkodzenia?

Wiem, że to nie jest przodujące łożysko, ale tak jakoś wydaje mi się bardziej narażone na urazy z zewnątrz niż gdyby było na tylnej ściance...

Dziewczyny w ktorym dniu ciąży macie usg prenatalne? Ja mam 30.11 i to będzie 12+6 i się zastanawiam czy nie za późno (moj gin kazał sie umowic w terminie 30.11-02.12)
A co jak mi na ostanią chwilę odwołają wizytę? Będę w czarnej dupie bo nie wiem czy z dnia na dzien uda mi się załatwic usg u dobrego lekarza.
Ja też idę 12+6

Dziewczyny, a jak Wasze brzuszki? Szczególnie mam w pierwszej ciąży? U mnie rano brzuch jest całkiem płaski, wieczorem robi się większy, ale wiadomo, jedzonko + wzdęcia :D
Ja do chudych nie należę [emoji23]
A z mężem mamy wrażenie, że już coś delikatnie widać choć mam 9+0 i nie wiem czy to mozliwe [emoji16]
Tym bardziej, że mam - 3.5kg i brzuch mi trochę zleciał

Ja do chudych nie należę [emoji23]
A z mężem mamy wrażenie, że już coś delikatnie widać choć mam 9+0 i nie wiem czy to mozliwe [emoji16]
Tym bardziej, że mam - 3.5kg i brzuch mi trochę zleciał
U mnie chyba faktycznie coś widać bo jestem szczupła.. tak jakbym pestkę połknęła, a wieczorami balon 😂😂

reklama
Do góry