reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Słuchałam bicia serduszka 😇😇😇 wy testowałam detektor tętna i działa 🥰🥰🥰 było słychać moje serduszko ale i dziadziola.. Znalazłam po 2/3min..szukalam za wysoko. Znalazłam tętno dzidziolo tak jak by na bliźniego po cc. Czyli bardzo nisko. Jestem szczęśliwa . Pierwszy raz słuchałam dzis
Mówiłam że super uczucie i daje spokój :) fajnie ze udało Ci się tak szybko znaleźć ❤❤ dobrze Ci puls pokazuje? Bo mi niestety jeszcze nie ale dźwięk serduszka nie daje złudzeń 🤗🥰

reklama
Mówiłam że super uczucie i daje spokój :) fajnie ze udało Ci się tak szybko znaleźć ❤❤ dobrze Ci puls pokazuje? Bo mi niestety jeszcze nie ale dźwięk serduszka nie daje złudzeń 🤗🥰
Nie pokazuje mi pulsu bo zamówiłam bez :) ale w razie w będę liczyć :) ale jak słucham to słuchać jak dzidzia Sie poruszy. Bo zakłócenie jest i zaraz znowu pikanie

Słuchałam bicia serduszka [emoji56][emoji56][emoji56] wy testowałam detektor tętna i działa [emoji3059][emoji3059][emoji3059] było słychać moje serduszko ale i dziadziola.. Znalazłam po 2/3min..szukalam za wysoko. Znalazłam tętno dzidziolo tak jak by na bliźniego po cc. Czyli bardzo nisko. Jestem szczęśliwa . Pierwszy raz słuchałam dzis
Przypomnij jakiej firmy masz detektor [emoji120]

Dziewczyny mam taki na sprzedaz za 50 z gwszystko sprawne, sprzedaje ten, bo kupilam taki z pomiarem tetna. To jest model JPD-100S

Załączniki

• IMG_20211119_133355.jpg
    IMG_20211119_133355.jpg
    748 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_20211119_133304.jpg
    IMG_20211119_133304.jpg
    799 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Do góry