reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
No ja mam 14.30, bo on nie przyjmuje pozniej. Cale szczescie ze pracuje do 12.30 wiec zdaze spokojnie. Mialam dzisiaj robic badania krwi, ale obudziłam się taka nieswoja ze zrezygnowałam i jutro jadę juz na 100% bo to ostatni termin 😅
A Ty? Juz po badaniach krwi itp?
Tak, zrobiłam je w długi weekend, wszystko w porządku, mocz wskazuje na stan zapalny, ale nie mam objawów więc zobaczę co ginka mi powie 🙂 toxo przeszłam i mam przeciwciała, ciekawe czy wypisze mi dodatkowe badania w tym kierunku 🤔 no i cukier w górnej granicy, bo 91 😝

Dziewczyny ja się z Wami żegnam niestety. Serduszko mojego dziecka przestało bić kilka dni temu. [emoji24][emoji24][emoji24] Jutro jadę do szpitala.

Trzymam za Was wszystkie kciuki [emoji110]
Bardzo mi przykro... Wszystkie tu jesteśmy z Tobą [emoji3590]

Ale potwierdź to jeszcze u innego lekarza... Szwagierka miała dokładnie jak ty... W szpitalu powiedzieli, że serce nie bije i jutro ma przyjść na oddział....poszła do innego lekarza i okazało się, że wszystko w porządku...

Tak sobie leże i obserwuję mój rosnący brzuszek cały w siniakach i kurcze... Jak na moment wstrzymam powietrze lub go nie wciągnę to mój brzuch jak jakby żył własnym życiem... Cały się rusza tak drga... Też tak macie? [emoji16]

Dziewczyny ja się z Wami żegnam niestety. Serduszko mojego dziecka przestało bić kilka dni temu. 😭😭😭 Jutro jadę do szpitala.

Trzymam za Was wszystkie kciuki ✊
jeju jak mi przykro. Nie wiedziałam że już w takim zaawansowanym czasie mają miejsce takie rzeczy. 😭😭😭😭
Płakać mi się chce...

reklama
Dziewczyny, czy miała któraś z was obecne ciała ketonowe w moczu? W tej ciąży lub we wcześniejszych? Mi wyszły takie cuda właśnie obecne i trochę mnie to martwi. Glukoza na czczo 97. W dwóch poprzednich ciążach cukrzycy nie miałam. Fakt że napiłam się trochę coli ok 23 ale badania robiłam o 10 rano...

Do góry