reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Ja mam dziś wrażenie, że czuję ruchy. [emoji33] Na bank jest za wcześnie, bo to dopiero 10tc.
Tak sobie leże i obserwuję mój rosnący brzuszek cały w siniakach i kurcze... Jak na moment wstrzymam powietrze lub go nie wciągnę to mój brzuch jak jakby żył własnym życiem... Cały się rusza tak drga... Też tak macie? [emoji16]

Dziewczyny ja się z Wami żegnam niestety. Serduszko mojego dziecka przestało bić kilka dni temu. [emoji24][emoji24][emoji24] Jutro jadę do szpitala.

Trzymam za Was wszystkie kciuki [emoji110]
Ogromnie współczuje i przykro mi jak nie wiem co [emoji17][emoji17][emoji17] dużo siły Ci teraz życzę i zawzięcia żeby sobie z tym poradzić [emoji3590]

Tak, zrobiłam je w długi weekend, wszystko w porządku, mocz wskazuje na stan zapalny, ale nie mam objawów więc zobaczę co ginka mi powie 🙂 toxo przeszłam i mam przeciwciała, ciekawe czy wypisze mi dodatkowe badania w tym kierunku 🤔 no i cukier w górnej granicy, bo 91 😝
No to zobaczymy jutro moje wyniki 😅 Mam nadzieje ze moj cukier bedzie normalny, bo nie uśmiecha mi się przechodzić cukrzycy ciążowej 😒

@Gondzi_a bardzo bardzo mi przykro😓 duzo sil Ci życzę, przezyj ta stratę, a w swoim czasie zobaczysz, ze jeszcze bedzie pięknie...
Boże, tez w taki sposob stracilam ciążę i taka sytuacja jest moją zmorą, ciagle z tylu glowy mi siedzi, czy wszystko w porzadku, co nie pozwala w pelni mi sie cieszyć...

Dziewczyny, czy miała któraś z was obecne ciała ketonowe w moczu? W tej ciąży lub we wcześniejszych? Mi wyszły takie cuda właśnie obecne i trochę mnie to martwi. Glukoza na czczo 97. W dwóch poprzednich ciążach cukrzycy nie miałam. Fakt że napiłam się trochę coli ok 23 ale badania robiłam o 10 rano...
W cukrzycy oznacza to ze musisz jesc na noc więcej, bo one pokazują niedożywienie organizmu.

reklama
Jak tylko w poniedzialek odwołałam moją wtorkową wizyte u gin (mam ostre zapalenie gardła) zakupiliśmy ten detektor tętna 😊 wczoraj 2 razy szukalam i sie nie udało ale się tym jakoś nie przejełam bo wiem ze tak często sie zdarza. Dzisiaj znowu sprobowałam i po 10 minutach sie udało 😍 tylko jak chciałam nagrać partnerowi to ponowne znalezienie serduszka zajęło mi kilka minut, mimo że wiedziałam dokładnie w którym miejscu mam szukać 😅 więc fajny gadzet tylko trzeba być nastawionym, ze jak sie znajdzie tętno to super, a jak się nie znajdzie to o niczym to nie swiadczy i sie nie stresowac 😊

Do góry