Ja miałam przez powłoki, zakładam, że tak jest standardowo.Dziewczyny, usg prenatalne jest wykonywane dopochwowo czy przez powloki brzuszne?
Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam przez powłoki, zakładam, że tak jest standardowo.Dziewczyny, usg prenatalne jest wykonywane dopochwowo czy przez powloki brzuszne?
W pierwszej ciąży miałam dopochwowo, lekarz powiedział że tak więcej widziDziewczyny, usg prenatalne jest wykonywane dopochwowo czy przez powloki brzuszne?
No ja mam nadzieję, że u mnie jednak dopochwowo zrobią, przez powłoki dużo gorzej u mnie widać..Ja miałam przez powłoki, zakładam, że tak jest standardowo.
Ja miałam przez brzuch, bo ponoć od mniej więcej skończonego 10 tyg można już przez brzuch robić, ale myślę że jakby był problem z dojrzrnien szczegółów to zrobiliby pewnie dopochwowo [emoji4]Dziewczyny, usg prenatalne jest wykonywane dopochwowo czy przez powloki brzuszne?
Ja tak samo w piątek o której masz wizytę? Ja dopiero na 17:15Ale przyjemne wiadomości z wizyt No ja w piatek dopiero się dowiem kiedy mam usg genetyczne i prenatalne
Jezu, serce mi sie kraja Wysyłam Ci dużo siły, dużo wsparcia i wirtualnie Cię tulę.Dziewczyny ja się z Wami żegnam niestety. Serduszko mojego dziecka przestało bić kilka dni temu. Jutro jadę do szpitala.
Trzymam za Was wszystkie kciuki
No ja mam 14.30, bo on nie przyjmuje pozniej. Cale szczescie ze pracuje do 12.30 wiec zdaze spokojnie. Mialam dzisiaj robic badania krwi, ale obudziłam się taka nieswoja ze zrezygnowałam i jutro jadę juz na 100% bo to ostatni terminJa tak samo w piątek o której masz wizytę? Ja dopiero na 17:15
Kochana tak mi przykro tuleje Cię bardzo mocno. ❤Dziewczyny ja się z Wami żegnam niestety. Serduszko mojego dziecka przestało bić kilka dni temu. Jutro jadę do szpitala.
Trzymam za Was wszystkie kciuki