reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Wlasnie czekam na pobranie krwi :D dwie osoby przede mną wiec jakoś to pójdzie! Ale mi tak nie dobrze z głodu, że aż... mam ochotę wymiotować. Nie wiem jak ja przetrwam krzywą jeśli będzie trzeba zrobić 🙄
Jak tam, jak samopoczucie? U mnie zadnycy objawow poza zmęczeniem, ale to dobrze! Fajnie tak lekko przechodzić tą ciąże. 😊

Jak tylko w poniedzialek odwołałam moją wtorkową wizyte u gin (mam ostre zapalenie gardła) zakupiliśmy ten detektor tętna 😊 wczoraj 2 razy szukalam i sie nie udało ale się tym jakoś nie przejełam bo wiem ze tak często sie zdarza. Dzisiaj znowu sprobowałam i po 10 minutach sie udało 😍 tylko jak chciałam nagrać partnerowi to ponowne znalezienie serduszka zajęło mi kilka minut, mimo że wiedziałam dokładnie w którym miejscu mam szukać 😅 więc fajny gadzet tylko trzeba być nastawionym, ze jak sie znajdzie tętno to super, a jak się nie znajdzie to o niczym to nie swiadczy i sie nie stresowac 😊
A który masz tydzień? I jaki detektor zakupiłaś? Też już powoli się rozgladam 😇

Wlasnie czekam na pobranie krwi :D dwie osoby przede mną wiec jakoś to pójdzie! Ale mi tak nie dobrze z głodu, że aż... mam ochotę wymiotować. Nie wiem jak ja przetrwam krzywą jeśli będzie trzeba zrobić [emoji849]
Jak tam, jak samopoczucie? U mnie zadnycy objawow poza zmęczeniem, ale to dobrze! Fajnie tak lekko przechodzić tą ciąże. [emoji4]
To tylko się cieszyc ze nie masz dokuczających objawow a krzywej sama sie boję [emoji28] moze sobie wrzuc do torebki jakiegos banana/bułke/batona zeby od razu po badaniu cos wrzucic na ząb jak tak glód Cię męczy [emoji4]

Wlasnie czekam na pobranie krwi :D dwie osoby przede mną wiec jakoś to pójdzie! Ale mi tak nie dobrze z głodu, że aż... mam ochotę wymiotować. Nie wiem jak ja przetrwam krzywą jeśli będzie trzeba zrobić 🙄
Jak tam, jak samopoczucie? U mnie zadnycy objawow poza zmęczeniem, ale to dobrze! Fajnie tak lekko przechodzić tą ciąże. 😊
powodzenia na badaniach. Ja też bezobjawowa 😁 jedynie senność, no ale to mi służy, śpię po 9-10 h w nocy 🙈

Dzisiaj wg usg to 10+7, czyli kończe 11 tydzień [emoji4] kupiłam Jumper JPD-100E.
Angelsounds mini ja myślę nad tym żeby zakupić :) z opinii czytam że jest w stanie wykryć bicie od 9tygodnia. Ja mam dziś 9+5 i się zaczynam powoli rozglądać :) może w przyszłym tygodniu zamówię 😇

reklama
Do góry