Hmmmm
Fanka BB :)
SuperJuz po wizycie dzis 6+3 serduszko jest. Malenstwo starsze o 2 dni. Jestem taka szczesliwa ze wkoncu jest serduszko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SuperJuz po wizycie dzis 6+3 serduszko jest. Malenstwo starsze o 2 dni. Jestem taka szczesliwa ze wkoncu jest serduszko.
U Ciebie to chociaz zarys jakis czlowieka jest u mnie to mala plamkaJa po dzisiejszej wizycie według usg 8+5 serduszko bije i wszystko jest okej. następna wizyta 24.11 i prenatalne.
Super [emoji7] na kiedy masz termin? [emoji4]Ja po dzisiejszej wizycie według usg 8+5 serduszko bije i wszystko jest okej. [emoji3059] następna wizyta 24.11 i prenatalne.
no to rzeczywiście wysokie, śmigaj to endo i nic sie nie martw ja w tej ciąży biorę już Euthyrox 175, w poprzedniej doszłam do 200 ale udało się utrzymać TSH w okolicach 1, także dobry endokrynolog i będzie dobrzeMam wyniki wyszlo mi wysokie tsh 7.91
Passtelova, jesteś z Kalisza ?A ja pamiętam, że szłam bardzo spokojna na praktyczny. Bo stwierdziłam, że za pierwszym razem w Kaliszu prawie nikt nie zdaje, więc mam wywalone, idę zobaczyć jak to wygląda. I zdałam
No nie wiem ja tez widzę jakaś większa plamkę u siebie tylkoU Ciebie to chociaz zarys jakis czlowieka jest u mnie to mala plamka
03.06 według usg a według om 05.06Super [emoji7] na kiedy masz termin? [emoji4]
Super wieści [emoji3059]Juz po wizycie dzis 6+3 serduszko jest. Malenstwo starsze o 2 dni. Jestem taka szczesliwa ze wkoncu jest serduszko.