reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Jak ja powiedziałam mojemu, że mamy dwie kreski to powiedział "wiem, śniło mi się" [emoji85] A ja mam tak, że zanim dowiem się, że ktoś z mojego otoczenia jest w ciąży, to też mi się takie rzeczy snią. Ja mam w ogóle porąbane sny, często przerażające i wręcz alarmujące. Aktualne zwalam na to, że po prostu pewnie źle sypiam i jestem dłużej w tej płytkiej fazie.
Mi w dniu testu też się właśnie śniło, że w ciąży jestem! [emoji7]

reklama
Twoje problemy z nadwagą i z tym odwisłym brzuchem to głównie tarczyca, dlatego ćwiczenia i nic inne nie pomagają. Musisz znaleźć dobrego endokrynologa.
A co do skóry to wydaje mi się ze dziecko Ci zapełni brzuch, to Twoja pierwsza ciąża? I pas ciązowy moze pomóc, ale musisz wybrać się wtedy do dobrego fizjoterapeuty, który Ci pomoże w doborze i ewentualnie Ci tez pokaze niektore cwiczenia, które Ci ulza w tej ciazy bo ciaza moge pogłębić wadę.
Dziękuję za odpowiedź 😊❤️ ciąża pierwsza. Z tarczycą cały czas walczę i zbijamy ją lekami. Także teraz szukam dobrego fizjoterapeuty 😉

W poprzednich ciążach miałam spore brzuchy i nie ukrywam, że trochę mi po nich zostało. Ale teraz ten brzuch mi się tak fajnie zaokrąglił i wyglądam jakbym była już w 4-5 miesiącu 😅 Strach pomyśleć co to będzie na wiosnę. Wagowo stoję w miejscu, 61kg na 165cm wzrostu.
Jutro mam wizytę i zastanawiam się czy nie przełożyć, bo jak wyliczyłam ostatnio z córką byłam w tym samym tygodniu i nie było jeszcze serduszka... mój ginekolog ma słaby sprzęt do usg...

reklama
Hej dziewczyny, pierwszy raz pisze, nawet nie wiem czy powinnam tutaj czy na lipiec 😉 dwie nieplanowane kreski 😆 jestem na wychowawczym 5 miesiac i właśnie cieszyłam się z powrotu do pracy od grudnia.. w dodatku z pierwszym dzieckiem nie mogliśmy zajść, więc przestałam pilnować cykli z myślą że i tak nie wypali i nawet nie mam zapisanej daty ostatniej miesiączki 🤭 wychodzi na to ze test zrobiłam gdzieś tak tydzień po spodziewanej @ (wiem że w okolicy 20) 🤔 pisze do Was bo muszę oswoić się z tą wiadomością. Jutro pójdę na krew, umowie lekarza, dzisiaj nic z tym nie zamierzam robić, bo jakoś nie mogę w to uwierzyc 😉
witaj 😊
Czy Ty przypadkiem nie byłaś na forum dla marcówek 2020? 😁 Tak skądś Twój nick kojarzę 😁

Do góry