Skoro się pochwaliłaś, że jesteś fizjoterapeutką to mam do Ciebie pytanko
Planuje oczywiście wybrać się osobiście do fizjoterapeuty, ale nie wiem czy jest sens i mam nadzieję, że ty mnie może nakierujesz
Od jakichś 15 lat (aktualnie mam 25) mam problemy z kręgosłupem, choroba scheuermanna (garbię się, chowałam duże cycki w okresie dorastania) przez co też mam bardzo słabe mięśnie brzucha, a raczej w ogóle ich nie mam. Od gimnazjum byłam większa i w sumie tak już zostało. Dwa lata temu w ciągu 3 miesięcy przytyłam 30kg przez problemy z tarczycą, ani dieta ani ćwiczenia nie pomagały. Udało mi się w końcu uregulować tarczycę i w 3 miesiące z 126kg zeszłam do 93kg (wzrost 175), tyle że przez ostatnie dwa miesiące znów przytyłam 5kg (TSH ok 4) znów dieta nie pomaga, ale wracając do mojego pytania.. po takich przebojach w moim życiu mam obwisły brzuch, który czasami mnie ciągnie (przed ciążą też to miałam), kręgosłup aktualnie mniej boli, a właściwie boli tylko wtedy jak dźwigam coś albo za długo leżę na plecach. Czy uważasz, że pas ciążowy jest w stanie pomóc mi jakoś ten brzuch "podnieść" czy odpowiednie podklejenie go sprawi, że nie będzie mnie on ciągnął? Także zastanawiam się jak brzuch ciążowy w moim przypadku będzie wyglądał czy dziecko wypełni mi tą skórę czy cały czas będzie mi on na dole wisiał? Może miałaś już kiedyś styczność z taką osobą, albo któraś z Was dziewczyny, chętnie się czegoś od Was dowiem
Dzięki