Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie każda inaczej odczuwa ciążęA jest któraś która tak jak ja ma jedynie lekki ból piersi po dociśnieciu? Bo u mnie to tylko tyle i wyłącznie po dociśnieciu [emoji2368]
też mam tak wizytę i będzie wtedy wg om 6t5d. Liczę również na serduszko jak dzwon trzymam za ciebie kciukiJa mam pierwszą wizytę 25 października powinnam być wtedy równo w 7 tygodniu. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i zobaczę serduszko .
Ja tak mam. wcześniej bolały bardziej a teraz to tylko przy konkretniejszym dotknięciuA jest któraś która tak jak ja ma jedynie lekki ból piersi po dociśnieciu? Bo u mnie to tylko tyle i wyłącznie po dociśnieciu [emoji2368]
Ja tak mam, w terminie spodziewanej miesiączki ból był bardzo duży, teraz tylko przy mocnieszym dotyku, ale są bardzo okrągłe i dość twarde. Jutro mam wizytę z Om 7+1, ale owulacje miałam ok. 21dc więc prawdopodobnie będzie 6+1wiec się jutro okaże co zobaczę..A jest któraś która tak jak ja ma jedynie lekki ból piersi po dociśnieciu? Bo u mnie to tylko tyle i wyłącznie po dociśnieciu [emoji2368]