reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
A jest któraś która tak jak ja ma jedynie lekki ból piersi po dociśnieciu? Bo u mnie to tylko tyle i wyłącznie po dociśnieciu [emoji2368]
Spokojnie ;) każda inaczej odczuwa ciążę 😅
W pierwszej ciąży nie miałam pojęcia do 3miediaca o ciąży. Zero objawów. W drugiej źle znosiłam ciążę. A teraz tylko ból przy dotyku piersi albo przy sciaganiu stanika.
Kochane te 9miesiecy niech upłynie nam spokojnie. Bez nakręcania się 😇 niech będzie ta ciąża przyjemna. Nie panikujmy :)

Ja byłam wczoraj prywatnie z partnerem ☺ 6t i 3d, na razie wszystko w porządku. Serce bije, fasolka 8 mm 😁

Załączniki

• IMG_20211012_162941.jpg
    IMG_20211012_162941.jpg
    94,8 KB · Wyświetleń: 82
A jest któraś która tak jak ja ma jedynie lekki ból piersi po dociśnieciu? Bo u mnie to tylko tyle i wyłącznie po dociśnieciu [emoji2368]
Ja tak mam, w terminie spodziewanej miesiączki ból był bardzo duży, teraz tylko przy mocnieszym dotyku, ale są bardzo okrągłe i dość twarde. Jutro mam wizytę z Om 7+1, ale owulacje miałam ok. 21dc więc prawdopodobnie będzie 6+1wiec się jutro okaże co zobaczę..

Gratuluję dobrych wiadomości :)
U mnie dziś 5tc ale pewnie będzie 3-4 dni więcej bo owu wcześniej stymulowana zobaczymy .
Teraz to już z dnia na dzień będą dobre wieści bo wkraczamy w magiczne 5-6-7tc i wizyty jedna za drugą :)
Za wszystkie trzymam kciuki

reklama
Do góry