Tuttifrutti00
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja za ciebie również żeby ten dzień przyniósł nam szczęścieteż mam tak wizytę i będzie wtedy wg om 6t5d. Liczę również na serduszko jak dzwon trzymam za ciebie kciuki
o której masz wizytę?Ja tak mam, w terminie spodziewanej miesiączki ból był bardzo duży, teraz tylko przy mocnieszym dotyku, ale są bardzo okrągłe i dość twarde. Jutro mam wizytę z Om 7+1, ale owulacje miałam ok. 21dc więc prawdopodobnie będzie 6+1wiec się jutro okaże co zobaczę..
Spokojnie każda inaczej odczuwa ciążę [emoji28]
W pierwszej ciąży nie miałam pojęcia do 3miediaca o ciąży. Zero objawów. W drugiej źle znosiłam ciążę. A teraz tylko ból przy dotyku piersi albo przy sciaganiu stanika.
Kochane te 9miesiecy niech upłynie nam spokojnie. Bez nakręcania się [emoji56] niech będzie ta ciąża przyjemna. Nie panikujmy
Ja tak mam. [emoji6] wcześniej bolały bardziej a teraz to tylko przy konkretniejszym dotknięciu
Tak się tylko zastanawiałam bo jak czytam to mam wrażenie, że wszystkie coś mają a ja nic [emoji16] spokojna jestem [emoji4] ale nie wiem czemu i czy to jest związane z ciaza ale suszy mnie niesamowicie! [emoji848]Ja tak mam, w terminie spodziewanej miesiączki ból był bardzo duży, teraz tylko przy mocnieszym dotyku, ale są bardzo okrągłe i dość twarde. Jutro mam wizytę z Om 7+1, ale owulacje miałam ok. 21dc więc prawdopodobnie będzie 6+1wiec się jutro okaże co zobaczę..
8mm to już wow! [emoji7]Ja byłam wczoraj prywatnie z partnerem [emoji5] 6t i 3d, na razie wszystko w porządku. Serce bije, fasolka 8 mm [emoji16]
17.45o której masz wizytę?
My bralismy slub miesiac temuSiemka przyszłe Mamuśki Zdaje się, że jak wszystko pójdzie dobrze to i u nas będzie termin na czerwiec Braliśmy ślub w czerwcu, więc będzie prezent na rocznicę
Ja tak samoJa wielkopolska Okolice Poznania
Hej, jak tam po wizycie?17.45