reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Hmm dziwne :) ale może tak twój organizm zareagował na ciążę :) ja bym wolała tak niż to że mnie brzuch ciągle boli ... A już tak miałam przed poronienieniem też mnie tak ciągle brzuch bolał
A ja przed poronieniem straciłam właśnie wszystkie objawy i teraz myśle, ze jest podobna sytuacja 😔 wolałabym już wymiotować na wszystkie strony i być cała obolała chociaż wiedziałabym, ze jestem dalej w ciąży

Dziewczyny, nie nakręcacie się. W pierwszej ciąży robiłam jedną betę i szłam do lekarza w 6 tygodniu. Czy rośnie, jak rośnie - sorki, ale jak się ma coś stać, to się stanie.

Co do objawów - moja koleżanka twierdzi, że do 6-7 tygodnia nie ma żadnych ;) a ma trójkę dzieci ;) każda z nas jest inna i tyle ;)

U mnie objawy skąpe. Na pewno wydolność mi poleciała, już nie śmigam 5 km ;) w przyzwoicie na siebie tempie, a 3-4 prawie chodząc. A i tak jest tak zimno, że chyba przenoszę się na orbitrek ;)

Myślę że jakby było coś źle to by cię brzuch bolał :)
No właśnie ostatnio jak serduszko przestało bic jednemu w 6t to brzuch mnie nie bolał bliźniak któremu pezstalo bic serduszko prawie w 10t a ja chodziłam z martwym płodem ponad tydzień kompletnie o tym nie wiedząc tez nic mnie nie bolało i ani plamki krwi, boje się, ze może będzie powtórka 😔

No właśnie ostatnio jak serduszko przestało bic jednemu w 6t to brzuch mnie nie bolał bliźniak któremu pezstalo bic serduszko prawie w 10t a ja chodziłam z martwym płodem ponad tydzień kompletnie o tym nie wiedząc tez nic mnie nie bolało i ani plamki krwi, boje się, ze może będzie powtórka 😔
Trzeba myśleć pozytywnie a nie nastawiac się odrazu w ten sposób :) to że raz się zdarzyło nie znaczy że teraz będzie tak samo :) ja staram się być dobrej myśli :) a kiedy miałaś wizytę u lekarza ?

reklama
Do góry