reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Mnie bolą jedynie piersi przy dociśnieciu, jak na okres, a poza tym jestem jakby trochę rozpalona i ciągle głodna [emoji4] wiem, że można mieć objawy i może być źle i można nie mieć objawów a wszystko być w porządku więc się nie przejmuje niczym na razie [emoji4] jak to któraś napisała wyżej - jak ma się udać to się uda, na część rzeczy nie mamy wpływu [emoji2368]

Dziewczyny ma któraś tak, ze nie ma żadnych kompletnie objawów? Ani piersi ani jajniki nic kompletnie oprócz braku miesiączki i pozytywnego testu? Ja już panikuje ale wydaje mi się, ze coś jest nie tak.
Ja jestem wg owulacji 5+6 i praktycznie żadnych objawow oprócz częstego oddawania moczu (często i na już) +w nocy czego nigdy nie miałam. Piersi raz bolą przy dotyku raz nie. W dniach kiedy mam mieć miesiączkę bolały niesamowicie.

Dziewczyny mam pytanie. Niektóre z Was idą do giną prywatnie i na nfz. Czy cała ciążę tak robicie? Mnie to ciekawi czy jeden lekarz nie jest złyo drugiego?
Jak macie książeczkę ciąży to macie jedna cxy dwie?

Dziewczyny mam pytanie. Niektóre z Was idą do giną prywatnie i na nfz. Czy cała ciążę tak robicie? Mnie to ciekawi czy jeden lekarz nie jest złyo drugiego?
Mój lekarz prywatny sam mówił że mam znaleźć kogoś na NFZ żebym za badania nie płaciła :) a ten z NFZ nawet nie wiedział że chodzę prywatnie ;)

reklama
Ja tylko prywatnie w pakiecie Medicover. Ewentualnie dopłacę za prenatalne u konkretnego lekarza. Plus planuję fizjo urog, ewentualnie doule.

Do góry