OM miałam 31.08 to miedzy 5 a 6 tc.Super który to dzień wg OM? Ja idę jutro u mnie będzie 6 t 5 d i zastanawiam się, czy będzie serduszko
Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OM miałam 31.08 to miedzy 5 a 6 tc.Super który to dzień wg OM? Ja idę jutro u mnie będzie 6 t 5 d i zastanawiam się, czy będzie serduszko
O to idziemy podobnie. OM. 8.09? )
W redlowieo trojmiasto! Gdzie bedziesz chciala rodzić? W Orłowie czy na zaspie?
Obecnie dostałam urlop do końca tygodnia bo ja jestem po poronieniu ... Miałam już plamienie w tej ciąży i strasznie bolał mnie dzisiaj brzuch ledwo chodziłam i często mnie boli wiec też powiedziałam że nie dam rady przychodzić i dostałam UWLoo jej tyle wytrzymałas? Ja 3 lata i mam dosc. A bedziesz pracowala dalek czy na l4? Bo ja dzis oznajmiłam ze mnie nie bedzie
Wcześniej miałam przez 4 lata zajebista i ekipę i zajebisty sklep teraz przenieśli mnie i jest dramat do końca roku miałam się zwolnićLoo jej tyle wytrzymałas? Ja 3 lata i mam dosc. A bedziesz pracowala dalek czy na l4? Bo ja dzis oznajmiłam ze mnie nie bedzie
Dobrze ze dali uw.Obecnie dostałam urlop do końca tygodnia bo ja jestem po poronieniu ... Miałam już plamienie w tej ciąży i strasznie bolał mnie dzisiaj brzuch ledwo chodziłam i często mnie boli wiec też powiedziałam że nie dam rady przychodzić i dostałam UW
Dobrze ze dali uw.
Ja jestem caly czas na jednym sklepie. Ale ekipa caly czas sie zmienia
A dostałaś l4 ? Czy jak ?Dobrze ze dali uw.
Ja jestem caly czas na jednym sklepie. Ale ekipa caly czas sie zmienia
Mam wizyte dzisiaj o 21.45. I zaraz bede prosic o l4. Nie powinno byc problemu bo doktor zna cala sytuacjeA dostałaś l4 ? Czy jak ?
Ja idę 22.10. na nfz i 25.10 prywatnieKiedy idziesz do lekarza ???