reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Hmm dziwne :) ale może tak twój organizm zareagował na ciążę :) ja bym wolała tak niż to że mnie brzuch ciągle boli ... A już tak miałam przed poronienieniem też mnie tak ciągle brzuch bolał
A ja przed poronieniem straciłam właśnie wszystkie objawy i teraz myśle, ze jest podobna sytuacja 😔 wolałabym już wymiotować na wszystkie strony i być cała obolała chociaż wiedziałabym, ze jestem dalej w ciąży

Dziewczyny, nie nakręcacie się. W pierwszej ciąży robiłam jedną betę i szłam do lekarza w 6 tygodniu. Czy rośnie, jak rośnie - sorki, ale jak się ma coś stać, to się stanie.

Co do objawów - moja koleżanka twierdzi, że do 6-7 tygodnia nie ma żadnych ;) a ma trójkę dzieci ;) każda z nas jest inna i tyle ;)

U mnie objawy skąpe. Na pewno wydolność mi poleciała, już nie śmigam 5 km ;) w przyzwoicie na siebie tempie, a 3-4 prawie chodząc. A i tak jest tak zimno, że chyba przenoszę się na orbitrek ;)

Myślę że jakby było coś źle to by cię brzuch bolał :)
No właśnie ostatnio jak serduszko przestało bic jednemu w 6t to brzuch mnie nie bolał bliźniak któremu pezstalo bic serduszko prawie w 10t a ja chodziłam z martwym płodem ponad tydzień kompletnie o tym nie wiedząc tez nic mnie nie bolało i ani plamki krwi, boje się, ze może będzie powtórka 😔

No właśnie ostatnio jak serduszko przestało bic jednemu w 6t to brzuch mnie nie bolał bliźniak któremu pezstalo bic serduszko prawie w 10t a ja chodziłam z martwym płodem ponad tydzień kompletnie o tym nie wiedząc tez nic mnie nie bolało i ani plamki krwi, boje się, ze może będzie powtórka 😔
Trzeba myśleć pozytywnie a nie nastawiac się odrazu w ten sposób :) to że raz się zdarzyło nie znaczy że teraz będzie tak samo :) ja staram się być dobrej myśli :) a kiedy miałaś wizytę u lekarza ?

reklama
Do góry