reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
reklama
Cześć dziewczyny [emoji3590] broniłam się, żeby się już tu dopisać, ale jednak trudno mi się powstrzymać [emoji2960] jestem z Podkarpacia, ostatni okres 12.09, a 7.10 wyszedł mi pozytywny test [emoji6] To moja 3 ciaza. Pierwsza straciłam (2019) w 11 tyg (pusty pęcherzyk), z drugiej (2020) mam synka Antosia, który urodził się w 20 tc z Zespołem Edwardsa [emoji174] w poprzednich ciążach udawało mi się zajść za 1 razem a teraz 7 cykli starań i nic i bardzo się bałam, że po poprzednich łyżeczkowaniach porobiły mi się jakieś zrosty, ale w końcu się udało [emoji6] w piątek beta 157, a dzis po 3 dniach 754 [emoji6]

Na razie jestem bardzo spokojna, nie nakręcam się, nic mi się nie dzieje, lekko bolą piersi i to by było na tyle. Mam nadzieję, że uda mi się długo utrzymać ten spokój, chociaż wiem, że przed pierwszymi prenatalnymi (jeśli dotrwam) będę umierała ze stresu, bo w poprzedniej ciąży wtedy okazało się, że jest źle..

Przeczytałam część wątku i wszystkim Wam życzę spokojnych i zdrowych ciąż [emoji3590] mam nadzieję, że zostanieny tu do czerwca [emoji4]

Do góry