reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Hej dziewczyny. Wpadłam do Was napisać że u mnie się zaczęło... w sensie mdłości i nadwrażliwość na zapachy, czytam Was i widzę że niejedną z Was też już dopadło. Okropnośc! Otwieram lodówkę głodna a mi wszystko śmierdzi i na nic nie mam ochoty. Mąż właśnie odgrzał sobie obiad (pracujemy oboje zdalnie) a ja uciekłam do sypialni i wietrzę bo tak mi to śmierdzi!! Jezu, nie zjem dziś obiadu. 😅

Hej dziewczyny. Wpadłam do Was napisać że u mnie się zaczęło... w sensie mdłości i nadwrażliwość na zapachy, czytam Was i widzę że niejedną z Was też już dopadło. Okropnośc! Otwieram lodówkę głodna a mi wszystko śmierdzi i na nic nie mam ochoty. Mąż właśnie odgrzał sobie obiad (pracujemy oboje zdalnie) a ja uciekłam do sypialni i wietrzę bo tak mi to śmierdzi!! Jezu, nie zjem dziś obiadu. 😅
A który jesteś tydzien?

Dziewczyny powiedzcie mi czy jak hcg dziś wyszło prawie 2000 to czy jest szansa że w czwartek już coś zobaczę na USG ....
Jest to moja 1 ciąża i nie mam pojęcia jak to wygląda

@Saldi123 @Iza-09
O której macie wizyty? Trzymamy kciuki 💪💪
Ja już po wizycie, jestem w 6t5d, jest zarodek crl 8,1 mm. Widziałam jak serduszko bije 😍ale lekarz nie mierzył tętna. Kolejna wizyta 03.11, a wcześniej mam wykonać badania krwi :)

Załączniki

• 20211011_141116.jpg
    20211011_141116.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 90
reklama
Do góry