reklama
To pewnie kawałek masz do Łodzi, ile się jedzie? To będzie Twój pierwszy poród?Chodzę do Parkowa med do Pietrzaka i tak, planuje w Łodzi. Najbliżej mam szpital w Zduńskiej i Sieradzu ale podziękuję
Kapozi
Fanka BB :)
Dobra trasa, 35 minut drogi. Ta Przychodnia jest blisko portu. Tak pierwszy, jak wszytsko pójdzie dobrze chciałabym w salveTo pewnie kawałek masz do Łodzi, ile się jedzie? To będzie Twój pierwszy poród?
Hejka mam wizytę u gina 14.10 ale nie mogłam się doczekać więc idę już w poniedziałek prywatnie będzie wtedy 6t3d to mam nadzieję, że będzie już coś widać. Jestem zlepkiem objawów ciążowych w tym momencie. Od mdłości, senności, pobolewania podbrzusza po wilczy głód i dziwne sny. Tak, dziwne sny są objawem! Mam nadzieję, że ta fasolka faktycznie się pojawi i będzie wszystko dobrze. Jak na razie to wszystko jest wciąż strasznie nierealne..
Klaudia126
jak ja Cię dobrze rozumiem tak dziwnych snów jak teraz nigdy nie miałam od słodkich kotków po smoki chodzenie po ścianach, zamykanie się w lodówce a co do ciąży ja dalej nie wierzę, że w niej jestem i prócz zmęczenia i boleści piersi nie mam żadnych objawówHejka mam wizytę u gina 14.10 ale nie mogłam się doczekać więc idę już w poniedziałek prywatnie będzie wtedy 6t3d to mam nadzieję, że będzie już coś widać. Jestem zlepkiem objawów ciążowych w tym momencie. Od mdłości, senności, pobolewania podbrzusza po wilczy głód i dziwne sny. Tak, dziwne sny są objawem! Mam nadzieję, że ta fasolka faktycznie się pojawi i będzie wszystko dobrze. Jak na razie to wszystko jest wciąż strasznie nierealne..
Mamamonia88
Dzień dobry
Trafiam tu z oczywistego powodu pozytywny test termin teoretycznie na 03.06.2022
Jutro umawiam wizytę u gina bo to dość świeży temat (test zrobiony wczoraj rano )
Mam na imię Monika mieszkam na południu Polski mam dwójkę dzieci syn 12 lat córka 20 mscy... Ogólnie jeśli mialabym określić mój stan psychiczny to spokojnie mogę napisać że mam w głowie koktajl Mołotowa Wątpliwości z euforia mieszają się ze sobą
Postaram Sie nadrobić Was choć troszkę
Witam się ze wszystkimi i mam nadzieję że będę mogła się z Wami cieszyć i "spotykać" aż do czerwca
Trafiam tu z oczywistego powodu pozytywny test termin teoretycznie na 03.06.2022
Jutro umawiam wizytę u gina bo to dość świeży temat (test zrobiony wczoraj rano )
Mam na imię Monika mieszkam na południu Polski mam dwójkę dzieci syn 12 lat córka 20 mscy... Ogólnie jeśli mialabym określić mój stan psychiczny to spokojnie mogę napisać że mam w głowie koktajl Mołotowa Wątpliwości z euforia mieszają się ze sobą
Witam się ze wszystkimi i mam nadzieję że będę mogła się z Wami cieszyć i "spotykać" aż do czerwca
angeliskax
Moderator
Są różne opinie, moja przyjaciółka rodziła tam i chwaliła sobie tego doktora. W następnym roku tez sie wybiera. Ona rodzi w kwietniu wiec jeszcze zdaze zmienic szpital w razie Wu. Heh.A planujesz rodzić w Matce Polce? Wśród łodzianek to raczej takie sobie opinie są jeżeli chodzi o opiekę nad rodzącymi niestety. Ale z drugiej strony do szpital o 3 stopniu referencyjnosci więc dla dziecka bezpiecznie.
Ja będę rodzić w Madurowiczu, tak jak poprzednią dwójkę dzieci, mimo że mieszkam obok Matki Polki
Moze pojade do swojego rodzinnego miasta rodzić, jest taka opcja jeszcze.
Witamy trzecie dziecko, fajnie, u mnie tez to będzie trzecie tylko u mnie 5 lat i 2 lata.Dzień dobry
i mam nadzieję że będziemy się spotykać po czerwcu również
Odnośnie doktora to nie wiem bo nie znam, miałam na myśli raczej opiekę położnych i to bardziej z plotek, opowieści, opinii na forach itd. Skoro przyjaciółka ma pozytywnie wspomnienia to super! Byłoby fajnie gdyby tam się coś zmieniło i ktoś odczarował te złe opinie, bo to jednak największy i najlepszy szpital pediatryczny w Łodzi, przyjezdzaja tu się leczyć dzieci z całej Polski, tylko ta porodówka ma takie opinie złe... Dowiedz się od przyjaciółki o takie podstawowe rzeczy, typu jakie są sale porodowe (jeszcze parę lat temu rodziło się tam w kilkuosobowych salach za zasłonkami, ale teraz się to chyba zmieniło i są normalne pojedyncze sale), czy i w jakim stopniu położne pomagają w opiece nad dzieckiem po porodzie (czy uczą podstawowych czynności typu zmiana pieluszki, pielęgnacja pępuszka, karmienie piersią), czy dokarmiają dzieci butelka i czy podają smoczek, ile po porodzie dostajesz dziecko do sali, również w przypadku CC. Ile osób leży w salach poporodowych. ItpSą różne opinie, moja przyjaciółka rodziła tam i chwaliła sobie tego doktora. W następnym roku tez sie wybiera. Ona rodzi w kwietniu wiec jeszcze zdaze zmienic szpital w razie Wu. Heh.
Moze pojade do swojego rodzinnego miasta rodzić, jest taka opcja jeszcze.
reklama
Jetkaa
Czesc. Dziś w moje urodziny wykonałam ponownie test. Już nie mam wątpliwości. Bałam się bo kreska była ciągle jasna. Test z góry z dziś, w środku w soboty i z dołu z piątku. Dziś 31cyklu. Jutro lecę na bete. Chyba mogę dołączyć do Grupy