reklama
Mamamonia88
Fanka BB :)
Póki co nic prócz pobolewania brzucha i pleców mi nie dolega Ale wiecie różnie to bywa z tymi objawami ... Jestem po dwóch straconych ciążach więc jakby co nie nakręcam się cz kam cierpliwie na pierwsze USG i badania co ma być to będzie
Joannaa24
Mi! Non stop marznę! [emoji3063]
Dziewczyny a czy Wam Te jest tak ciągle zimno?
atomek
Ja tez!! Wszyscy w domu w krótkim rękawku, a ja w długim dresie i jeszcze w kocuMi! Non stop marznę! [emoji3063]
MamaLama
Ja tak samo. Na szczęście mam męża, który w nocy mnie cały czas przytula [emoji3] więc mi cieplutkoMi! Non stop marznę! [emoji3063]
U
uzytkowniczkaa
Gość
6+2 od OM ?Poproszę o kciuki… jutro o 12 mam wizytę u ginekologa. Będzie 6+2, mam duża nadzieje na
Kinga10204
Cześć. Przedstawię się. Jestem Kinga mam 25 lat, w domu mam już uroczą córeczkę która ma rok i dwa miesiące. O te ciążę staraliśmy się od lipca. Testy robione w piątek ostatnią miesiączkę miałam 6 września termin wypada na 13 czerwca. Dziś 4+6dni. Dla pewności poszłabym na betę, ale mieszkam za granicą i tu bety nie robią. Muszę się umówić na wizytę chciałbym iść w 7 tygodniu. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i zostanę z wami do rozwiązania jak na razie to mam zawroty głowy, zaczęłam się szybciej męczyć, nerwowość, bóle podbrzusza,kłucia w podbrzuszu i czuje ogólny spadek energi.
Załączniki
Mayred91
Witamy,
To ja mam bardzo podobnie 8.wrzrsnia OM termin na 16 czerwca ale u mnie ciąża będzie starsza o kilka dni bo ja na cyklu stymulowanym
Super że masz już pociechę w domu
To ja mam bardzo podobnie 8.wrzrsnia OM termin na 16 czerwca ale u mnie ciąża będzie starsza o kilka dni bo ja na cyklu stymulowanym
Super że masz już pociechę w domu
Cześć. Przedstawię się. Jestem Kinga mam 25 lat, w domu mam już uroczą córeczkę która ma rok i dwa miesiące. O te ciążę staraliśmy się od lipca. Testy robione w piątek [emoji846] ostatnią miesiączkę miałam 6 września termin wypada na 13 czerwca. Dziś 4+6dni. Dla pewności poszłabym na betę, ale mieszkam za granicą i tu bety nie robią. Muszę się umówić na wizytę chciałbym iść w 7 tygodniu. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i zostanę z wami do rozwiązania [emoji846]jak na razie to mam zawroty głowy, zaczęłam się szybciej męczyć, nerwowość, bóle podbrzusza,kłucia w podbrzuszu i czuje ogólny spadek energi.
reklama
Kapozi
Ja też, mąż krótkie spodenki, a ja rajstopy, dresy i koc! I pod kodre xdJa tez!! Wszyscy w domu w krótkim rękawku, a ja w długim dresie i jeszcze w kocu