reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Póki co nic prócz pobolewania brzucha i pleców mi nie dolega 😊 Ale wiecie różnie to bywa z tymi objawami ... Jestem po dwóch straconych ciążach więc jakby co nie nakręcam się cz kam cierpliwie na pierwsze USG i badania co ma być to będzie 👌❤️

Cześć. Przedstawię się. Jestem Kinga mam 25 lat, w domu mam już uroczą córeczkę która ma rok i dwa miesiące. O te ciążę staraliśmy się od lipca. Testy robione w piątek 🙂 ostatnią miesiączkę miałam 6 września termin wypada na 13 czerwca. Dziś 4+6dni. Dla pewności poszłabym na betę, ale mieszkam za granicą i tu bety nie robią. Muszę się umówić na wizytę chciałbym iść w 7 tygodniu. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i zostanę z wami do rozwiązania 🙂jak na razie to mam zawroty głowy, zaczęłam się szybciej męczyć, nerwowość, bóle podbrzusza,kłucia w podbrzuszu i czuje ogólny spadek energi.

Załączniki

• Screenshot_20211008_101018_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20211008_101018_com.android.gallery3d.jpg
    319,5 KB · Wyświetleń: 70
Witamy,
To ja mam bardzo podobnie 8.wrzrsnia OM termin na 16 czerwca ale u mnie ciąża będzie starsza o kilka dni bo ja na cyklu stymulowanym :)
Super że masz już pociechę w domu :)
Cześć. Przedstawię się. Jestem Kinga mam 25 lat, w domu mam już uroczą córeczkę która ma rok i dwa miesiące. O te ciążę staraliśmy się od lipca. Testy robione w piątek [emoji846] ostatnią miesiączkę miałam 6 września termin wypada na 13 czerwca. Dziś 4+6dni. Dla pewności poszłabym na betę, ale mieszkam za granicą i tu bety nie robią. Muszę się umówić na wizytę chciałbym iść w 7 tygodniu. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i zostanę z wami do rozwiązania [emoji846]jak na razie to mam zawroty głowy, zaczęłam się szybciej męczyć, nerwowość, bóle podbrzusza,kłucia w podbrzuszu i czuje ogólny spadek energi.

reklama
Do góry