reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Póki co nic prócz pobolewania brzucha i pleców mi nie dolega 😊 Ale wiecie różnie to bywa z tymi objawami ... Jestem po dwóch straconych ciążach więc jakby co nie nakręcam się cz kam cierpliwie na pierwsze USG i badania co ma być to będzie 👌❤️

Cześć. Przedstawię się. Jestem Kinga mam 25 lat, w domu mam już uroczą córeczkę która ma rok i dwa miesiące. O te ciążę staraliśmy się od lipca. Testy robione w piątek 🙂 ostatnią miesiączkę miałam 6 września termin wypada na 13 czerwca. Dziś 4+6dni. Dla pewności poszłabym na betę, ale mieszkam za granicą i tu bety nie robią. Muszę się umówić na wizytę chciałbym iść w 7 tygodniu. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i zostanę z wami do rozwiązania 🙂jak na razie to mam zawroty głowy, zaczęłam się szybciej męczyć, nerwowość, bóle podbrzusza,kłucia w podbrzuszu i czuje ogólny spadek energi.

Załączniki

• Screenshot_20211008_101018_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20211008_101018_com.android.gallery3d.jpg
    319,5 KB · Wyświetleń: 72
Witamy,
To ja mam bardzo podobnie 8.wrzrsnia OM termin na 16 czerwca ale u mnie ciąża będzie starsza o kilka dni bo ja na cyklu stymulowanym :)
Super że masz już pociechę w domu :)
Cześć. Przedstawię się. Jestem Kinga mam 25 lat, w domu mam już uroczą córeczkę która ma rok i dwa miesiące. O te ciążę staraliśmy się od lipca. Testy robione w piątek [emoji846] ostatnią miesiączkę miałam 6 września termin wypada na 13 czerwca. Dziś 4+6dni. Dla pewności poszłabym na betę, ale mieszkam za granicą i tu bety nie robią. Muszę się umówić na wizytę chciałbym iść w 7 tygodniu. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i zostanę z wami do rozwiązania [emoji846]jak na razie to mam zawroty głowy, zaczęłam się szybciej męczyć, nerwowość, bóle podbrzusza,kłucia w podbrzuszu i czuje ogólny spadek energi.

reklama
Do góry