reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

A zażywasz cos na podtrzymanie? Kurde ten pierwszy trymestr jest najgorszy ciągle w strachu
Nie zażywam nic. Ja jeszcze u ginekologa nawet nie byłam bo chciałam iść tak żeby było już serduszko. Ale jeśli jutro plamienia nadal będą, to w pon będę się umawiać na jakiś termin w trybie pilnym, żeby mi coś przepisała właśnie.
Póki co leżę bo ogólnie nadziebiona i taka słaba jestem. Dzieci pojechały do babci więc korzystam z takiej możliwości jedynej i niepowtarzalnej :p miałam oczywiście w planach wielkie sprzątanie ale cóż. Poczeka :p

reklama
Nie zażywam nic. Ja jeszcze u ginekologa nawet nie byłam bo chciałam iść tak żeby było już serduszko. Ale jeśli jutro plamienia nadal będą, to w pon będę się umawiać na jakiś termin w trybie pilnym, żeby mi coś przepisała właśnie.
Póki co leżę bo ogólnie nadziebiona i taka słaba jestem. Dzieci pojechały do babci więc korzystam z takiej możliwości jedynej i niepowtarzalnej :p miałam oczywiście w planach wielkie sprzątanie ale cóż. Poczeka :p
Ja bym już dawno na IP była jakbym tylko zobaczyła krew i skrzepy ...

Ja bym już dawno na IP była jakbym tylko zobaczyła krew i skrzepy ...
Pewnie jak wiele dziewczyn ;) mi tam się na IP nie spieszy, w Łodzi skąd jestem to ładnych parę godzin czekania, a ja jestem taka osłabiona że myślę że lepiej mi zrobi lezenie w ciepłym łóżku. A na IP pewnie tylko by zbadali, powiedzieli że nic się nie dzieje i tyle.
Mam nadzieję że to jakieś naczynko, może krwiak, no przyczyn może być mnóstwo. Nie było to obfite plamienie, więc trzymam się dobrych myśli mimo wszystko.

A właśnie, jest ktoś z Łodzi lub okolic? :?

Pewnie jak wiele dziewczyn ;) mi tam się na IP nie spieszy, w Łodzi skąd jestem to ładnych parę godzin czekania, a ja jestem taka osłabiona że myślę że lepiej mi zrobi lezenie w ciepłym łóżku. A na IP pewnie tylko by zbadali, powiedzieli że nic się nie dzieje i tyle.
Mam nadzieję że to jakieś naczynko, może krwiak, no przyczyn może być mnóstwo. Nie było to obfite plamienie, więc trzymam się dobrych myśli mimo wszystko.

A właśnie, jest ktoś z Łodzi lub okolic? :?
Ja jestem z okolic, ale chodzę do lekarza do Łodzi

O wlasnie!! Ja tez wlasnie przeprowadziłam się do Łodzi i szukałam dobrego lekarza. Moja kolezanka poleciła mi Dr Borowskiego Pawła on przyjmuje na nfz w Konstantynowie a pracuje w Szpitalu Matki Polki.
@Kapozi masz jakiegoś dobrego gin, którego polecasz?
A planujesz rodzić w Matce Polce? Wśród łodzianek to raczej takie sobie opinie są jeżeli chodzi o opiekę nad rodzącymi niestety. Ale z drugiej strony do szpital o 3 stopniu referencyjnosci więc dla dziecka bezpiecznie.
Ja będę rodzić w Madurowiczu, tak jak poprzednią dwójkę dzieci, mimo że mieszkam obok Matki Polki 😶

reklama
Do góry