reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

A zażywasz cos na podtrzymanie? Kurde ten pierwszy trymestr jest najgorszy ciągle w strachu
Nie zażywam nic. Ja jeszcze u ginekologa nawet nie byłam bo chciałam iść tak żeby było już serduszko. Ale jeśli jutro plamienia nadal będą, to w pon będę się umawiać na jakiś termin w trybie pilnym, żeby mi coś przepisała właśnie.
Póki co leżę bo ogólnie nadziebiona i taka słaba jestem. Dzieci pojechały do babci więc korzystam z takiej możliwości jedynej i niepowtarzalnej :p miałam oczywiście w planach wielkie sprzątanie ale cóż. Poczeka :p

reklama
Nie zażywam nic. Ja jeszcze u ginekologa nawet nie byłam bo chciałam iść tak żeby było już serduszko. Ale jeśli jutro plamienia nadal będą, to w pon będę się umawiać na jakiś termin w trybie pilnym, żeby mi coś przepisała właśnie.
Póki co leżę bo ogólnie nadziebiona i taka słaba jestem. Dzieci pojechały do babci więc korzystam z takiej możliwości jedynej i niepowtarzalnej :p miałam oczywiście w planach wielkie sprzątanie ale cóż. Poczeka :p
Ja bym już dawno na IP była jakbym tylko zobaczyła krew i skrzepy ...

Ja bym już dawno na IP była jakbym tylko zobaczyła krew i skrzepy ...
Pewnie jak wiele dziewczyn ;) mi tam się na IP nie spieszy, w Łodzi skąd jestem to ładnych parę godzin czekania, a ja jestem taka osłabiona że myślę że lepiej mi zrobi lezenie w ciepłym łóżku. A na IP pewnie tylko by zbadali, powiedzieli że nic się nie dzieje i tyle.
Mam nadzieję że to jakieś naczynko, może krwiak, no przyczyn może być mnóstwo. Nie było to obfite plamienie, więc trzymam się dobrych myśli mimo wszystko.

A właśnie, jest ktoś z Łodzi lub okolic? :?

Pewnie jak wiele dziewczyn ;) mi tam się na IP nie spieszy, w Łodzi skąd jestem to ładnych parę godzin czekania, a ja jestem taka osłabiona że myślę że lepiej mi zrobi lezenie w ciepłym łóżku. A na IP pewnie tylko by zbadali, powiedzieli że nic się nie dzieje i tyle.
Mam nadzieję że to jakieś naczynko, może krwiak, no przyczyn może być mnóstwo. Nie było to obfite plamienie, więc trzymam się dobrych myśli mimo wszystko.

A właśnie, jest ktoś z Łodzi lub okolic? :?
Ja jestem z okolic, ale chodzę do lekarza do Łodzi

O wlasnie!! Ja tez wlasnie przeprowadziłam się do Łodzi i szukałam dobrego lekarza. Moja kolezanka poleciła mi Dr Borowskiego Pawła on przyjmuje na nfz w Konstantynowie a pracuje w Szpitalu Matki Polki.
@Kapozi masz jakiegoś dobrego gin, którego polecasz?
A planujesz rodzić w Matce Polce? Wśród łodzianek to raczej takie sobie opinie są jeżeli chodzi o opiekę nad rodzącymi niestety. Ale z drugiej strony do szpital o 3 stopniu referencyjnosci więc dla dziecka bezpiecznie.
Ja będę rodzić w Madurowiczu, tak jak poprzednią dwójkę dzieci, mimo że mieszkam obok Matki Polki 😶

reklama
Do góry