reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Trzymaj się ciepło i nie poddawaj! 😊 Tule mocno 😘
Nie poddam sie będę sierpniowa albo wrzesniowa mama mam zamiar być mamą dziecka z 2022 i kropka mam jeszcze pol roku :) napewno się uda ;) ostatnim razem się załamałam i nie chciałam dzieci przez 3.5 roku ale tym razem nie mam zamiaru będę probowala do skutku

Nie poddam sie będę sierpniowa albo wrzesniowa mama mam zamiar być mamą dziecka z 2022 i kropka mam jeszcze pol roku :) napewno się uda ;) ostatnim razem się załamałam i nie chciałam dzieci przez 3.5 roku ale tym razem nie mam zamiaru będę probowala do skutku
bardzo dobre podejście. Ja już drugi raz w tym roku jestem w ciąży i mam nadzieję że tym razem się uda. Ze stresu nie robiłam bety czekam na wizytę u ginekologa. Niech się dzieje wola nieba. Zapisał mi acard i preantal uno i chyba mam brać do tego jeszcze zwykły kwas. Trzymam za ciebie kciuki . Jak się udaje zajść to i wreszcie się uda urodzić❤️

Przykro mi dziewczyny, smutny dzień na naszym wątku [emoji17] powodzenia i zdrówka w kolejnych ciążach [emoji173]

Cześć dziewczyny czy widzicie również kreseczki? Czy moja głowa już mi płata figle. ? Ostatnia @ 10.09.2021 dziś mam 28dc, cykle mam od 28-33dni.
IMG_20211007_112045.jpg

reklama
Do góry