reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Nie panikuj 😊. Mnie brzuch boli jak na okres. Bedzie dobrze, to ze objawy ustają nie znaczy nic złego. Na kiedy masz wizytę?
@Passtelova ma na jutro wiec bedziemy wiedzieć 🥰
To prawda z tymi piersami. Mnie też w nocy przestały boleć i nawet mogłam spać na brzuchu :). Codziennie inaczej jest z tymi piersami, raz bolą raz nie, nie ma co się stresować 😀

To prawda z tymi piersami. Mnie też w nocy przestały boleć i nawet mogłam spać na brzuchu :). Codziennie inaczej jest z tymi piersami, raz bolą raz nie, nie ma co się stresować 😀
No dokladnie. Ja kocham spać na brzuchu. I przez pierwsze dni ubolewałam ze nie moge spać, ale jak przestały to cyk i na brzuch 🥺
Ciekawe co ja zrobie jak już naprawdę nie bede mogla spać na brzuchu 😅

U mnie żadnych objawów. Jedynie trochę czuję mdlenie, ale przed ciążą w związku z problemami z żołądkiem też to występowało. Miłego dnia, kochane!

No dokladnie. Ja kocham spać na brzuchu. I przez pierwsze dni ubolewałam ze nie moge spać, ale jak przestały to cyk i na brzuch 🥺
Ciekawe co ja zrobie jak już naprawdę nie bede mogla spać na brzuchu 😅
mnie bolą, ale tak znośnie, więc korzystam i śpię na brzuchu. w pierwszej ciąży to była moja największa bolączka, bo całe życie na brzuchu spałam i ciężko mi się było nauczyć inaczej. Czekałam do porodu, a tu, po porodzie karmienie piersią i 100 razy gorszy ból jak kładłam się na brzuch z pełnymi piersiami 😅 dopiero jak karmilam mało albo tylko w nocy, to pokarmu było mniej i udawało się spać na brzuchu. Także Korzystajmy teraz kto może 😀

reklama
Witam 🤰🏽🤰🏽
Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem 😊

Dzisiaj żadnych wizyt nie ma, więc Miłego dnia Dziewczyny! 😊

@Passtelova - wizyta 08.10
@Saldi123 - wizyta 11.10
@Iza-09 - wizyta 11.10
@Angelr - wizyta 12.10
@Blondynka w sieci - wizyta 12.10
@PsychoPatka91 - wizyta 12.10
@patkaaa98 - wizyta 14.10
@angeliskax - wizyta 18.10