A z objawów to u mnie zmęczenie i sennosc pod wieczór (ostatnich kilka dni poszłam spać o 21 razem z dzieciakami ). W ciągu dnia energię mam, tylko wieczorem już wysiadam. Poza tym ostatnich kilka dni miałam tak dziwnie napięty brzuch. Uczucie podobne do wzdecia, ale jednak odrobinę inne. Dzisiaj już chyba trochę mniej.
reklama
angeliskax
Moderator
No na początku na pewno ciężko. Tak pierwsze 3 lata@kamejka moja kolezanka miala dwójkę dzieci, i zdecydowali się na 3, bo chcieli bardzo chłopczyka. Urodzily im sie bliźniaki. Było ciężko, ale dala rade. Takze... da się ogarnąć, ale trzeba się napracować. Jej, ale by była gromadka
A mi sie tak marza bliźniaki, ze niektórym zazdroszcze. Serio.
Ja też gdzieś tam z tyłu głowy zawsze marzyłam o bliźniakach, tak też miałam zawsze na uwadze że jest duże prawdopodobieństwo. Ale potem dochodził głos rozsądku jednak to naprawdę dużo pracy kosztuje, dwójka maluchów na raz. I ciąża jest podwyższonego ryzyka. Poza tym dla mnie to fajne było przeżywać przy drugim dziecku po raz kolejny okres niemowlęctwa i te wszystkie etapy rozwoju wiec bliźniaki to chyba tak fajnie wyglądają w wózkach na spacerach i w naszych wyobrażeniach Aaale. To czy będą bliźniaki i tak jest od nas niezależne, więc w sumie nie ma o czym gadać
Kapozi
Fanka BB :)
@Passtelova jak Twoje piersi? Ja przebudziłam się w nocy do toalety i wpadlam w panike, że już mnie nie bolą w ogóle. Teraz też nie
Joannaa24
Mój tata miał siostry bliźniaczki, więc u mnie też się pojawiły w rodzinie. [emoji12] Ciekawe czy będziemy mieć w czerwcowych mamach jakieś bliźniaki. [emoji16]
Mi się też kiedyś marzyły, ale teraz to strach, bo mam problemy z kręgosłupem i jestem po 2 cc więc raczej niebezpieczne by to było. Także wolałabym nie. Zdecydowanie.
Mi się też kiedyś marzyły, ale teraz to strach, bo mam problemy z kręgosłupem i jestem po 2 cc więc raczej niebezpieczne by to było. Także wolałabym nie. Zdecydowanie.
angeliskax
Moderator
Dwóch się urodziło nawetA któreś z tych bliźniąt okazało się chociaż chłopcem?
angeliskax
Moderator
Nie panikuj . Mnie brzuch boli jak na okres. Bedzie dobrze, to ze objawy ustają nie znaczy nic złego. Na kiedy masz wizytę?@Passtelova jak Twoje piersi? Ja przebudziłam się w nocy do toalety i wpadlam w panike, że już mnie nie bolą w ogóle. Teraz też nie
@Passtelova ma na jutro wiec bedziemy wiedzieć
reklama
Kapozi
Ja mam 13.10Nie panikuj . Mnie brzuch boli jak na okres. Bedzie dobrze, to ze objawy ustają nie znaczy nic złego. Na kiedy masz wizytę?
@Passtelova ma na jutro wiec bedziemy wiedzieć