reklama
angeliskax
Moderator
dobrze to wróży. To są wczesne objawy ciąży. Moja kolezanka który ma termin na maj opowiadała mi ze ona jak i jej koleżanka zaczęły wlasnie od wymiotów i biegunki. Myślały ze sie zaraziły czymś, a potem się okazało że to jednak ciąża.pocieszylas mnie bo bałam się że to jakieś dziwne z tą biegunką. Nie wiem czy tak wcześnie to dobrze wróży. A wizytę mam dopiero za 20dni
angeliskax
Moderator
Ale od 14 wrzesnia do 4 pazdziernika to duzo czasu wiec beta odpowiednia.Chyba ostatnio za dużo myślę, sama nie wiem, ale ten cykl miałam monitorowany i stymulowany clo, pękły dwa pęcherzyki mniej więcej w tym samym czasie, no i beta w poniedziałek jakaś taka duża mi się wydaje (4107). Miesiączkę miałam 26 sierpnia, a owulację 14 września, czyli w 20 dc. A co jak będą dwa pęcherzyki
angeliskax
Moderator
Jest dobrze!! Super, witam Cię !Hej powoli dołączam do was
Z racji pomyłki w laboratorium zamiast bhcg mam samo hcg całkowite
Ale jest dobrze mimo wszystko, termin z om wychodzi 16.06
Wizyta u lekarza 14.10. będzie wtedy 5+2 tc
Zobacz załącznik 1323970Zobacz załącznik 1323971
Ja sobie skontroluje bete możliwe w poniedziałek po tygodniu aby zobaczyć jak się sprawa ma
Mayred91
Fanka BB :)
Napewno będzie dobrze
Jest dobrze!! Super, witam Cię !
Ja sobie skontroluje bete możliwe w poniedziałek po tygodniu aby zobaczyć jak się sprawa ma [emoji2957]
Eevee
dokładnie tak też myślałam dzisiaj. Jestem nie do życia a to wygląda jak zatrucie pokarmowedobrze to wróży. To są wczesne objawy ciąży. Moja kolezanka który ma termin na maj opowiadała mi ze ona jak i jej koleżanka zaczęły wlasnie od wymiotów i biegunki. Myślały ze sie zaraziły czymś, a potem się okazało że to jednak ciąża.
angeliskax
Moderator
Ja się zastanawiam kiedy mnie coś wezmie, bo poki co nic mi nie jest oprócz bolu brzucha, piersi i spania ...dokładnie tak też myślałam dzisiaj. Jestem nie do życia a to wygląda jak zatrucie pokarmowe
Klaudia126
też się nad tym zastanawiam, bo mnie bolą tylko piersi i jestem zmęczona cały czas i nie mam innych objawów, ale nie narzekamJa się zastanawiam kiedy mnie coś wezmie, bo poki co nic mi nie jest oprócz bolu brzucha, piersi i spania ...
Ja jeszcze nie. Planuje powiedzieć rodzicom jednym i drugim oraz przyjaciółkom jak już będzie serduszko na usg. Swoim dzieciom oraz dalszej rodzinie, znajomym i kto się tam nawinie to dopiero po skończeniu 1 trymestru.Dziewczyny, powiedziałyście już komuś o ciąży?
A duży ten krwiak? Ja też miałam w poprzedniej ciąży i sam się wchłonął.Ja po wizycie. Widać pęcherzyk i mam krwiaka. W pn mam przyjść na usg kontrolne
Hehe no cóż jeśli pękły dwa to szansa jest, ja też bym miała takie rozkminy a w zasadzie ja też sobie myślę trochę czy nie będzie przypadkiem bliźniaków, bo w mojej rodzinie się zdarzają (moja mama miała i mama mojej mamy też ), a ja już dwójkę maluchów mam w domu więc mogłoby być ciężko ogarnąćChyba ostatnio za dużo myślę, sama nie wiem, ale ten cykl miałam monitorowany i stymulowany clo, pękły dwa pęcherzyki mniej więcej w tym samym czasie, no i beta w poniedziałek jakaś taka duża mi się wydaje (4107). Miesiączkę miałam 26 sierpnia, a owulację 14 września, czyli w 20 dc. A co jak będą dwa pęcherzyki
reklama
angeliskax
Moderator
Ja tez nie narzekam! Jak tak bedzie to ja mogę cala ciaze przepracowaćteż się nad tym zastanawiam, bo mnie bolą tylko piersi i jestem zmęczona cały czas i nie mam innych objawów, ale nie narzekam