reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Hej powoli dołączam do was
Z racji pomyłki w laboratorium zamiast bhcg mam samo hcg całkowite
Ale jest dobrze mimo wszystko, termin z om wychodzi 16.06
Wizyta u lekarza 14.10. będzie wtedy 5+2 tc
Screenshot_2021-10-04-12-02-06-739_com.android.chrome.jpeg
Screenshot_2021-10-06-13-21-05-691_com.android.chrome.jpeg

reklama
pocieszylas mnie bo bałam się że to jakieś dziwne z tą biegunką. Nie wiem czy tak wcześnie to dobrze wróży. A wizytę mam dopiero za 20dni 😞
dobrze to wróży. To są wczesne objawy ciąży. Moja kolezanka który ma termin na maj opowiadała mi ze ona jak i jej koleżanka zaczęły wlasnie od wymiotów i biegunki. Myślały ze sie zaraziły czymś, a potem się okazało że to jednak ciąża.

Chyba ostatnio za dużo myślę, sama nie wiem, ale ten cykl miałam monitorowany i stymulowany clo, pękły dwa pęcherzyki mniej więcej w tym samym czasie, no i beta w poniedziałek jakaś taka duża mi się wydaje (4107). Miesiączkę miałam 26 sierpnia, a owulację 14 września, czyli w 20 dc. A co jak będą dwa pęcherzyki 😆
Ale od 14 wrzesnia do 4 pazdziernika to duzo czasu wiec beta odpowiednia.

dobrze to wróży. To są wczesne objawy ciąży. Moja kolezanka który ma termin na maj opowiadała mi ze ona jak i jej koleżanka zaczęły wlasnie od wymiotów i biegunki. Myślały ze sie zaraziły czymś, a potem się okazało że to jednak ciąża.
dokładnie tak też myślałam dzisiaj. Jestem nie do życia a to wygląda jak zatrucie pokarmowe😂😂😂

Dziewczyny, powiedziałyście już komuś o ciąży?
Ja jeszcze nie. Planuje powiedzieć rodzicom jednym i drugim oraz przyjaciółkom jak już będzie serduszko na usg. Swoim dzieciom oraz dalszej rodzinie, znajomym i kto się tam nawinie to dopiero po skończeniu 1 trymestru.

Ja po wizycie. Widać pęcherzyk i mam krwiaka. W pn mam przyjść na usg kontrolne
A duży ten krwiak? Ja też miałam w poprzedniej ciąży i sam się wchłonął.

Chyba ostatnio za dużo myślę, sama nie wiem, ale ten cykl miałam monitorowany i stymulowany clo, pękły dwa pęcherzyki mniej więcej w tym samym czasie, no i beta w poniedziałek jakaś taka duża mi się wydaje (4107). Miesiączkę miałam 26 sierpnia, a owulację 14 września, czyli w 20 dc. A co jak będą dwa pęcherzyki 😆
Hehe no cóż jeśli pękły dwa to szansa jest, ja też bym miała takie rozkminy ;) a w zasadzie ja też sobie myślę trochę czy nie będzie przypadkiem bliźniaków, bo w mojej rodzinie się zdarzają (moja mama miała i mama mojej mamy też :p), a ja już dwójkę maluchów mam w domu więc mogłoby być ciężko ogarnąć;)

reklama
Do góry