reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Hej powoli dołączam do was
Z racji pomyłki w laboratorium zamiast bhcg mam samo hcg całkowite
Ale jest dobrze mimo wszystko, termin z om wychodzi 16.06
Wizyta u lekarza 14.10. będzie wtedy 5+2 tc
Screenshot_2021-10-04-12-02-06-739_com.android.chrome.jpeg
Screenshot_2021-10-06-13-21-05-691_com.android.chrome.jpeg

reklama
pocieszylas mnie bo bałam się że to jakieś dziwne z tą biegunką. Nie wiem czy tak wcześnie to dobrze wróży. A wizytę mam dopiero za 20dni 😞
dobrze to wróży. To są wczesne objawy ciąży. Moja kolezanka który ma termin na maj opowiadała mi ze ona jak i jej koleżanka zaczęły wlasnie od wymiotów i biegunki. Myślały ze sie zaraziły czymś, a potem się okazało że to jednak ciąża.

Chyba ostatnio za dużo myślę, sama nie wiem, ale ten cykl miałam monitorowany i stymulowany clo, pękły dwa pęcherzyki mniej więcej w tym samym czasie, no i beta w poniedziałek jakaś taka duża mi się wydaje (4107). Miesiączkę miałam 26 sierpnia, a owulację 14 września, czyli w 20 dc. A co jak będą dwa pęcherzyki 😆
Ale od 14 wrzesnia do 4 pazdziernika to duzo czasu wiec beta odpowiednia.

dobrze to wróży. To są wczesne objawy ciąży. Moja kolezanka który ma termin na maj opowiadała mi ze ona jak i jej koleżanka zaczęły wlasnie od wymiotów i biegunki. Myślały ze sie zaraziły czymś, a potem się okazało że to jednak ciąża.
dokładnie tak też myślałam dzisiaj. Jestem nie do życia a to wygląda jak zatrucie pokarmowe😂😂😂

Dziewczyny, powiedziałyście już komuś o ciąży?
Ja jeszcze nie. Planuje powiedzieć rodzicom jednym i drugim oraz przyjaciółkom jak już będzie serduszko na usg. Swoim dzieciom oraz dalszej rodzinie, znajomym i kto się tam nawinie to dopiero po skończeniu 1 trymestru.

Ja po wizycie. Widać pęcherzyk i mam krwiaka. W pn mam przyjść na usg kontrolne
A duży ten krwiak? Ja też miałam w poprzedniej ciąży i sam się wchłonął.

Chyba ostatnio za dużo myślę, sama nie wiem, ale ten cykl miałam monitorowany i stymulowany clo, pękły dwa pęcherzyki mniej więcej w tym samym czasie, no i beta w poniedziałek jakaś taka duża mi się wydaje (4107). Miesiączkę miałam 26 sierpnia, a owulację 14 września, czyli w 20 dc. A co jak będą dwa pęcherzyki 😆
Hehe no cóż jeśli pękły dwa to szansa jest, ja też bym miała takie rozkminy ;) a w zasadzie ja też sobie myślę trochę czy nie będzie przypadkiem bliźniaków, bo w mojej rodzinie się zdarzają (moja mama miała i mama mojej mamy też :p), a ja już dwójkę maluchów mam w domu więc mogłoby być ciężko ogarnąć;)

reklama
Do góry