reklama
angeliskax
Moderator
Dlatego trzeba się cieszyć,ze jeszcze mozna i korzystać najwięcej jak się da
Mam zamiaru korzystać na ile mi piersi pozwoląmnie bolą, ale tak znośnie, więc korzystam i śpię na brzuchu. w pierwszej ciąży to była moja największa bolączka, bo całe życie na brzuchu spałam i ciężko mi się było nauczyć inaczej. Czekałam do porodu, a tu, po porodzie karmienie piersią i 100 razy gorszy ból jak kładłam się na brzuch z pełnymi piersiami dopiero jak karmilam mało albo tylko w nocy, to pokarmu było mniej i udawało się spać na brzuchu. Także Korzystajmy teraz kto może
Różnie. Jednego dnia mnie mega bola a drugiego mniej albo wcale. Także nie panikujmyA macie napięte czy różnie? Ja mam mnóstwo żyłek
Kapozi
Fanka BB :)
W pierwszej ciąży w ogóle się nie stresowałam, pamiętam jak wracałam z pracy i mowilam do męża za uff piersi trochę odpuściły i tego dnia miałam usg i okazało się że serduszko przestało bić. Także mam świra na tym punkcie-mimo,ze zdaje sobie sprawę, że nic nie mogę z tym zrobićMam zamiaru korzystać na ile mi piersi pozwolą
Różnie. Jednego dnia mnie mega bola a drugiego mniej albo wcale. Także nie panikujmy
angeliskax
Moderator
Hej Kochana, popraw moją wizyte. Wizyte mam dopiero 22. Bo przełożyłamWitam
Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem
Dzisiaj żadnych wizyt nie ma, więc Miłego dnia Dziewczyny!
@Passtelova - wizyta 08.10
@Saldi123 - wizyta 11.10
@Iza-09 - wizyta 11.10
@Angelr - wizyta 12.10
@Blondynka w sieci - wizyta 12.10
@PsychoPatka91 - wizyta 12.10
@patkaaa98 - wizyta 14.10
@angeliskax - wizyta 18.10
@Mamafasolki - wizyta 18.10
@paxi_ab - wizyta 18.10
@joszka - wizyta 18.10
@ilonaz - wizyta 19.10
@MamaLama - wizyta 20.10
Za bety do nieba i za Kropki, aby zechciały z nami zostać
Mamafasolki
@kamejka moja kolezanka miala dwójkę dzieci, i zdecydowali się na 3, bo chcieli bardzo chłopczyka. Urodzily im sie bliźniaki. Było ciężko, ale dala rade. Takze... da się ogarnąć, ale trzeba się napracować. Jej, ale by była gromadka
A mi sie tak marza bliźniaki, ze niektórym zazdroszcze. Serio.
Anolik
to żywa czerwona krew czy śluz zaróżowiony?Laski ja jestem załamana, brzuch mnie boli jak na @, wieczorem i rano na papierze krew z śluzem, boje się strasznie jutro powtórzyć betę. Wyć mi się chce. Jeszcze dobija mnie „będzie dobrze” mojego faceta
-misia
Zaangażowana w BB
Taki mocno różowy śluz, raz mam brązowy, raz różowy. Gin widziała po badaniu i powiedziała że to nie groźne, ale jakoś nie wiemto żywa czerwona krew czy śluz zaróżowiony?
Iza-09
A dostałaś od ginekolog luteinę?Taki mocno różowy śluz, raz mam brązowy, raz różowy. Gin widziała po badaniu i powiedziała że to nie groźne, ale jakoś nie wiem
reklama
-misia
Zaangażowana w BB
Dostałam duphaston 3x1A dostałaś od ginekolog luteinę?