reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Mnie piersi nie bolą jakoś mocno. W pierwszej ciąży bolały bardziej. Za to wczorajsza biegunka i wymioty nie dały mi spać i jestem dzisiaj nieprzytomna. Mam nadzieję że jak dziś zjem to mi przejdzie bo czuję się fatalnie

reklama
Dlatego trzeba się cieszyć,ze jeszcze mozna i korzystać najwięcej jak się da 🤣
mnie bolą, ale tak znośnie, więc korzystam i śpię na brzuchu. w pierwszej ciąży to była moja największa bolączka, bo całe życie na brzuchu spałam i ciężko mi się było nauczyć inaczej. Czekałam do porodu, a tu, po porodzie karmienie piersią i 100 razy gorszy ból jak kładłam się na brzuch z pełnymi piersiami 😅 dopiero jak karmilam mało albo tylko w nocy, to pokarmu było mniej i udawało się spać na brzuchu. Także Korzystajmy teraz kto może 😀
Mam zamiaru korzystać na ile mi piersi pozwolą 🤩
A macie napięte czy różnie? Ja mam mnóstwo żyłek
Różnie. Jednego dnia mnie mega bola a drugiego mniej albo wcale. Także nie panikujmy 😊😊

Mam zamiaru korzystać na ile mi piersi pozwolą 🤩

Różnie. Jednego dnia mnie mega bola a drugiego mniej albo wcale. Także nie panikujmy 😊😊
W pierwszej ciąży w ogóle się nie stresowałam, pamiętam jak wracałam z pracy i mowilam do męża za uff piersi trochę odpuściły i tego dnia miałam usg i okazało się że serduszko przestało bić. Także mam świra na tym punkcie-mimo,ze zdaje sobie sprawę, że nic nie mogę z tym zrobić

Witam 🤰🏽🤰🏽
Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem 😊

Dzisiaj żadnych wizyt nie ma, więc Miłego dnia Dziewczyny! 😊

@Passtelova - wizyta 08.10
@Saldi123 - wizyta 11.10
@Iza-09 - wizyta 11.10
@Angelr - wizyta 12.10
@Blondynka w sieci - wizyta 12.10
@PsychoPatka91 - wizyta 12.10
@patkaaa98 - wizyta 14.10
@angeliskax - wizyta 18.10
@Mamafasolki - wizyta 18.10
@paxi_ab - wizyta 18.10
@joszka - wizyta 18.10
@ilonaz - wizyta 19.10
@MamaLama - wizyta 20.10

Za bety do nieba i za Kropki, aby zechciały z nami zostać ✊🏼✊🏼
Hej Kochana, popraw moją wizyte. Wizyte mam dopiero 22. Bo przełożyłam:)

Laski ja jestem załamana, brzuch mnie boli jak na @, wieczorem i rano na papierze krew z śluzem, boje się strasznie jutro powtórzyć betę. Wyć mi się chce. Jeszcze dobija mnie „będzie dobrze” mojego faceta 🙄😢

reklama
Do góry