MiMi86
Fanka BB :)
Co to takiego ten wyrostek?Tak pewne, pani dr widziała wyrostek odpowiadający dziewczynce daj znać jak będziesz po
Super wiadomość, teraz niech Rozalia zdrow rośnie ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co to takiego ten wyrostek?Tak pewne, pani dr widziała wyrostek odpowiadający dziewczynce daj znać jak będziesz po
Coś takiegoCo to takiego ten wyrostek?
Super wiadomość, teraz niech Rozalia zdrow rośnie ❤
Ale to u dziewczynek występuje? Ja bym pomyslała że to chłopiecCoś takiego
Haha, ja teżAle to u dziewczynek występuje? Ja bym pomyslała że to chłopiec
Ja jutro zobaczę na wizycie czy sprawdzi już się stresuję i za razem cieszę, że zobaczę moje maleństwoJuż doczytałam, ważny jest kąt ustawienia wyrostka względem kręgosłupa
To u nas tego lekarz nie sprawdzał
U mnie właśnie tak idealnie się ustawił maluch,że wszystko wskazuje, że będzie chłopak ale tak na 100 % to pewnie będzie wiadomo na połówkowychJa jutro zobaczę na wizycie czy sprawdzi już się stresuję i za razem cieszę, że zobaczę moje maleństwo
gratulacjeWitam przyszłe mamusie
Ja już po wizycie. Maluch rośnie jak na drożdżach tydzień temu 4.3 cm dziś 6.3cm. Nadgonił/a różnicę tych 3 dni z om, które zmieniła moją ginekolog.Z nóżkami 10.80cm szczęścia ❤❤
Ale maluch kręci się bardziej niż nasza mała w poprzedniej ciąży . Wszystko jest póki co dobrze, lekarz mimo tego że gbur to wszystko dokładnie omawiał. Bardzo długo sprawdzał serce,przeplywy.
Dziewczyny, trzymam kciuki za Wasze dobre wierci
Nie pytaliśmy lekarza o płeć, na zdjęciu jeszcze nic nie widać
Ja wczoraj cały dzień miałam zajęcie i starałam się nie myśleć, ale dziś przed wejściem serce biło jak szalone.Ja jutro zobaczę na wizycie czy sprawdzi już się stresuję i za razem cieszę, że zobaczę moje maleństwo