reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama

Załączniki

• Screenshot_2021-12-09-13-47-40-63_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2021-12-09-13-47-40-63_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    181,9 KB · Wyświetleń: 79
Witam przyszłe mamusie 🥰
Ja już po wizycie. Maluch rośnie jak na drożdżach 🥰 tydzień temu 4.3 cm dziś 6.3cm. Nadgonił/a różnicę tych 3 dni z om, które zmieniła moją ginekolog.Z nóżkami 10.80cm szczęścia ❤❤
Ale maluch kręci się bardziej niż nasza mała w poprzedniej ciąży 😄. Wszystko jest póki co dobrze, lekarz mimo tego że gbur 😆 to wszystko dokładnie omawiał. Bardzo długo sprawdzał serce,przeplywy.
Dziewczyny, trzymam kciuki za Wasze dobre wierci 🥰
Nie pytaliśmy lekarza o płeć, na zdjęciu jeszcze nic nie widać 🙈
gratulacje ❤️❤️❤️

reklama
Ja jutro zobaczę na wizycie czy sprawdzi 😄 już się stresuję i za razem cieszę, że zobaczę moje maleństwo 🥰
Ja wczoraj cały dzień miałam zajęcie i starałam się nie myśleć, ale dziś przed wejściem serce biło jak szalone.

Ps. Mam takie zdjęcie , maluch jest uchwycony do góry nogami, 🤷‍♀️

Załączniki

• Screenshot_20211209-135602_Gallery.jpg
    Screenshot_20211209-135602_Gallery.jpg
    121,4 KB · Wyświetleń: 88
Do góry