Hankaa
Fanka BB :)
Wiem, ja już też przeżywam ale bądźmy dobrej myśliNiby tak, ale ten głos z tyłu głowy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem, ja już też przeżywam ale bądźmy dobrej myśliNiby tak, ale ten głos z tyłu głowy...
To widzę jak u mnie. Mąż spokojny a ja panikaNo właśnie mąż mówi ze wszystko będzie dobrze ze dzidziuś będzie zdrowy a ja boję się ze będę w stresie do końca ciąży. Czekam do piątkowej wizyty u lekarza. Zobaczę co on mi powie
PięknieWitajcie e-ciocie! Jestem malym, jak na razie zdrowym 6-cemtymetrowym człowiekiem
Super wieściWitajcie e-ciocie! Jestem malym, jak na razie zdrowym 6-cemtymetrowym człowiekiem
Ale pięknie Znacie płeć?Witajcie e-ciocie! Jestem malym, jak na razie zdrowym 6-cemtymetrowym człowiekiem
Mi lekarz powiedział, że on na razie nie powie, bo o ile byłoby ewidentnie na chłopca to spoko, ale dziewczynki to wiadomo - jeszcze może się płeć zmienić Chociaż nagrałam sobie filmik z badania i jak na moje na razie ten wyrostek jest właśnie na dziewczynkę, ale nie nastawiam sięSuper wieści dziewczyny [emoji3590] a poznalyscie płeć, czy nie było jeszcze widać?
Nie, nawet nie pytalam. Chco to wszystkich 1 pytanie hahaAle pięknie Znacie płeć?