reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Dzisiaj przyszły wyniki nifty - zdrowy chłopak [emoji3059] cała rodzina mowiła, ze będzie chlopak, partner twierdzi ze ma prorocze sny a we wrzesniu mu sie przysniło ze syn mu sie urodził wiec on od pczątku na 100% był pewny ze bedzie mial małego najlepszego przyjaciela [emoji28] tylko ja jedyna do konca liczylam na core[emoji3]
Teraz to sie zaczną dyskusje z imieniem bo mi sie prawie wszystkie meskie nie podobaja a do reszty jestem nieprzekonana[emoji28]
No to gratuluję:) widzisz ja imię dla chłopca miałam gorzej z córka a tu córka... mój już mi pisze ze może Zuzia -ale czy ja wiem jakoś takiego wymarzonego nie mam ;) zrobili nam nifty prezenty Mikołajowe 😂

reklama
Dzisiaj przyszły wyniki nifty - zdrowy chłopak [emoji3059] cała rodzina mowiła, ze będzie chlopak, partner twierdzi ze ma prorocze sny a we wrzesniu mu sie przysniło ze syn mu sie urodził wiec on od pczątku na 100% był pewny ze bedzie mial małego najlepszego przyjaciela [emoji28] tylko ja jedyna do konca liczylam na core[emoji3]
Teraz to sie zaczną dyskusje z imieniem bo mi sie prawie wszystkie meskie nie podobaja a do reszty jestem nieprzekonana[emoji28]
Jejciu, ależ Wam zazdroszczę że już kącie te wyniki i możecie odetchnąć z ulgą 😋 cieszę się razem z Wami ale od środka zżera mnie zazdrość że ja jeszcze tyle muszę czekać 😣

No tylko że ja taką dawkę biorę już naprawdę długo, zaczęłam sporo przed ciążą ale może dopiero teraz żołądek się zbuntował. A w sumie nigdy nie brałam go razem z jedzeniem tylko tak bez niczego jak mi się przypomniało między 20 a 22 🙈 spróbuje brać razem z kolacją. Ale naprawdę się wystraszyłam wczoraj, myślałam że to jakiś początek zawału 🥴
Ja też brałam przed ciążą, więc może na początku żołądek jeszcze dawał radę, a teraz już ma dość :D Oczywiście to mogło być coś innego, no ale lepiej obserwuj i w razie czego to ten problem z acardem łatwo można rozwiązać.

Jestem załamana 😭
Od ponad tygodnia miałam spokój od mdłości, dzisiaj 11+2 wg USG i 12+0 wg ostatniej miesiączki i myślałam że to już za mną a tutaj dzisiaj jest armagedon 😭
Mdli mnie tak że poważnie zastanawiam się czy nie iść zwymiotować. Wcisnęłam w siebie jedzenie, czekam na efekt czy trochę przejdzie. Masakra jakaś...
Do tego muszę siedzieć wyprostowana jak sprężyna bo jak tylko lekko się skrzywie to mam ściśnięty żołądek i mdłości się powiększają 🤮

Z plusów tylko tyle że mąż kupił mi tabsy na gardło o smaku miodu i malin i są przepyszne 🤩🤩🤩
U mnie to samo...
Koło 9 tc był chwilowy spokój i już myślałam, że przeszło, ale zaraz potem wróciło i znowu mnie mdłości trzymają 🤢 Do tego ciągły brak energii, a w nocy znowu spać nie mogę 😅

To masz tak jak ja ;D Nie podobają mi się większości imienia! :D a maz ma tyle pomysłów tylko ja na nie. Aktualnie jest Aleksander, ale kto wie czy mi się nie zbrzyfzi hahaha.
Olek ładnie ;) mam chrześniaka Aleksandra ;) dla chłopca jakoś łatwiej gorzej z dziewczynkami 😂😂😂 ja juz sie zastanawiam czy nie wybrac z 3 imiona i nie dać wylosować chrześnicy np , bo tak to czuje ze do czerwca to się zmieni 5 razy 😂

reklama
Z ankiety wynika, że jednak zdecydowana większość to chłopaki, a ja myślałam, że tu na forum dziewczyny królują 😃 ja mam już córkę i chciałabym syna do pary, ale z córki też się będę niezmiernie cieszyć, znam już obsługę i mam wszystkie ubranka 😅

Do góry