mój mąż mówi do brzucha Kaziu, ja mówię WeronikaJa jeśli chłopczyk to myślę o Stasiu bo męża dwóch dziadków i mój jeden to właśnie Stanisław
Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój mąż mówi do brzucha Kaziu, ja mówię WeronikaJa jeśli chłopczyk to myślę o Stasiu bo męża dwóch dziadków i mój jeden to właśnie Stanisław
Nie, nie mogłas tym zaszkodzić. Ja szukałam genezy swojego krwiaka i przypomniałam sobie, że w nocy jak nie mogłam usnąć to leżąc na plecach kaszlnęłam. Aż mnie zwinęło w pół taki mnie złapał ból w podbrzuszu [emoji2356] pytałam w szpitalu czy to mogło być przyczyną albo czy np fakt że na sesji się zginalam, podnosilam szybko i w ogóle to się mnie zapytali z uśmiechem czy na tej sesji lub w nocy przerzucałam hantle albo worki z cementem [emoji85] powiedziałam że nie, wiec powiedzieli że nie miałam na to wpływu i takie rzeczy o których mówię w fizjologicznej ciąży nie mogą zaszkodzić [emoji854]
My już po badaniu prenatalnym , jesteśmy cali i zdrowi Wielka ulgaCześć wszystkim
Ja tez mam z tym problem i sama sie lapie na to, ze mowie, ze w Wigilie przychodzi Mikołaj, a nie Gwiazdor. Moje dzieci tez sie mylą i chyba nic z tym sie nie zrobi, zwlaszcza ze w tv jest przekaz tylko o MikolajuDziewczyny, jak u Was wygląda sytuacja z prezentami dla dzieci od Mikolaja i pod choinkę? Bo u nas z racji wieku dziecka (skończone lat 4) pojawia się problem rozdzielenia... I wyjaśnienia, że Mikołaj na Mikołaja, a w Wigilię Gwiazdka/Dzieciątko (a w filmach Mikołaj).
U nas tak samo, tylko 6.12 to jakies drobne prezenty zostawiane są pod poduszką (nie ma mleka i ciasteczek) a w wigilie przychodzi mikołaj i rozdaje prezenty lub zostawia pod choinką.W nas i 6.12. i 24.12. przychodzi Mikołaj