reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Objadłam się i mi teraz niedobrze. [emoji1785]
A najgorsze jest to, że chętnie jeszcze bym coś zjadła... [emoji1745] W życiu tak nie miałam, strasznie to dziwne.
ja się objadlam i teraz leże i wyje. Rzyganie co chwila i jeszcze biegunki dostalam. N9 po prostu strzelam dziś niespodziankami jak z rękawa.

reklama
Mnie piersi też wgl nie bolą. Przestały jakiś tydzień temu. I ogólnie to jakoś jeszcze niedowierzam, że jestem w ciąży. [emoji136]
Dziś zrobiłam kolejny test i kreska bardziej blada niż dwa dni temu. Oczywiście już lekka schiza jest, ale wczoraj wieczorem dużo piłam więc to pewnie dlatego. Mam jeszcze dwa testy i na bank nie wytrzymam i je zrobię. [emoji23]

Chyba ostatnio za dużo myślę, sama nie wiem, ale ten cykl miałam monitorowany i stymulowany clo, pękły dwa pęcherzyki mniej więcej w tym samym czasie, no i beta w poniedziałek jakaś taka duża mi się wydaje (4107). Miesiączkę miałam 26 sierpnia, a owulację 14 września, czyli w 20 dc. A co jak będą dwa pęcherzyki 😆

reklama
Do góry