reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Dziewczyny w którym tygodniu idziecie albo byłyście na prenatalnych ? Mam jutro wizytę i zastanawiam się czy nie idę trochę za szybko jednak...

reklama
Dziewczyny w którym tygodniu idziecie albo byłyście na prenatalnych ? Mam jutro wizytę i zastanawiam się czy nie idę trochę za szybko jednak...
Ja byłam w 12+1, od wieku ciążowego bardziej liczy się wielkość dziecka... chyba od 35mm liczą...

Moja kuzynka była raz i okazało się, że było za małe... To kazali przyjść za tydzień i było wszystko ok.

Nie wiem ile wtedy miała TC...

Dziewczyny widziałyście to? To się już nie mieści w głowie... Wyobraźcie sobie, że tracicie ciążę, na wczesnym etapie, a prokuratura wiedząc teraz o tym, może węszyć, czy to aby nie aborcja...

Jeśli to wejdzie, moje dziecko chyba zostanie jedynakiem, albo na okres drugiej ciąży wprowadzimy się z Polski.
Paranoja, dlatego ja jak najszybciej robie sobie dwójkę dzieci zeby nie było jeszcze gorzej. Jak urodze w czerwcu to po pierwszym okresie staram się o kolejne, bo jednak nie chce zeby moje dziecko bylo same. 😒

No właśnie w tym rzecz że czytam raz ze od 11 tyg a raz że od 11+6 mam nadzieję że to jednak ma byc od 11... u mnie już 12 będzie z usg więc oby wszystko dobrze było widać :))
Wiec bedzie git :) Jesli pytali Cie w ktorym tygodniu jestes to zapisali Cie tak by bylo widac. Mnie się pytala w ktorym tygodniu jestem i zaproponowała dokladnie 1.12. A wtedy bede dokladnie 12+1 wg aplikacji a wg usg 12+3 . Dowiemy sie za tydzien. Kiedy masz dokladnie?

reklama
Właśnie ja z tych co prezenty mają zaplanowane już w sierpniu, a w tym roku mam taki brak mocy na święta 🥺 to wszystko przez to zmęczenie, nie mam siły o tym nawet myśleć co komu kupić 🥺 a o robieniu ciasteczek nie wspomnę... Mam nadzieję że mi się jeszcze włączy świąteczny szał :(
ja zaczynam mieć świąteczny szal 🤩🤩🤩
Zaczynam kompletować garderobę na święta, a wczorajszy sweter z Lidla ze świecącym nosem dla syna chyba był symbolicznym rozpoczęciem odliczania od świąt 🎄
Teraz czekam tylko na śnieg ❄️

Załączniki

• 264a9efe-55bc-4be0-a8d9-2b0c82d46048.jpg
    264a9efe-55bc-4be0-a8d9-2b0c82d46048.jpg
    52,5 KB · Wyświetleń: 46
Do góry