reklama
Katarzyna542
Fanka BB :)
ja mam piękne włosy i w tej i w ciąży z synem. Ale po porodzie... O zgrozo... Garściami leciałyDziewczyny, a czy Wam też tak bardzo wypadają włosy? Matko, ja chyba zaraz łysa zostanę. Kitka jest już tak cienka, że ledwo ją czuje.
angeliskax
Moderator
ja w srode bede 12+1. Badania prenatalne robi się w 11-14 tygodniu. Wiec jak jesteś np. 11+5 jest okej.Dziewczyny w którym tygodniu idziecie albo byłyście na prenatalnych ? Mam jutro wizytę i zastanawiam się czy nie idę trochę za szybko jednak...
Hmmmm
Ja byłam w 12+1, od wieku ciążowego bardziej liczy się wielkość dziecka... chyba od 35mm liczą...Dziewczyny w którym tygodniu idziecie albo byłyście na prenatalnych ? Mam jutro wizytę i zastanawiam się czy nie idę trochę za szybko jednak...
Moja kuzynka była raz i okazało się, że było za małe... To kazali przyjść za tydzień i było wszystko ok.
Nie wiem ile wtedy miała TC...
No właśnie w tym rzecz że czytam raz ze od 11 tyg a raz że od 11+6 mam nadzieję że to jednak ma byc od 11... u mnie już 12 będzie z usg więc oby wszystko dobrze było widać )ja w srode bede 12+1. Badania prenatalne robi się w 11-14 tygodniu. Wiec jak jesteś np. 11+5 jest okej.
angeliskax
Moderator
Paranoja, dlatego ja jak najszybciej robie sobie dwójkę dzieci zeby nie było jeszcze gorzej. Jak urodze w czerwcu to po pierwszym okresie staram się o kolejne, bo jednak nie chce zeby moje dziecko bylo same.Dziewczyny widziałyście to? To się już nie mieści w głowie... Wyobraźcie sobie, że tracicie ciążę, na wczesnym etapie, a prokuratura wiedząc teraz o tym, może węszyć, czy to aby nie aborcja...
Jeśli to wejdzie, moje dziecko chyba zostanie jedynakiem, albo na okres drugiej ciąży wprowadzimy się z Polski.
U mnie wypadanie włosów to był min. jeden z objawów ciąży.. teraz wszystko się ustabilizowało. Ale też pamiętam że jak urodziłam synka włosy wypadały mi dokładnie jak piszesz garściami...ja mam piękne włosy i w tej i w ciąży z synem. Ale po porodzie... O zgrozo... Garściami leciały
angeliskax
Moderator
Wiec bedzie git Jesli pytali Cie w ktorym tygodniu jestes to zapisali Cie tak by bylo widac. Mnie się pytala w ktorym tygodniu jestem i zaproponowała dokladnie 1.12. A wtedy bede dokladnie 12+1 wg aplikacji a wg usg 12+3 . Dowiemy sie za tydzien. Kiedy masz dokladnie?No właśnie w tym rzecz że czytam raz ze od 11 tyg a raz że od 11+6 mam nadzieję że to jednak ma byc od 11... u mnie już 12 będzie z usg więc oby wszystko dobrze było widać )
reklama
Katarzyna542
ja zaczynam mieć świąteczny szalWłaśnie ja z tych co prezenty mają zaplanowane już w sierpniu, a w tym roku mam taki brak mocy na święta to wszystko przez to zmęczenie, nie mam siły o tym nawet myśleć co komu kupić a o robieniu ciasteczek nie wspomnę... Mam nadzieję że mi się jeszcze włączy świąteczny szał
Zaczynam kompletować garderobę na święta, a wczorajszy sweter z Lidla ze świecącym nosem dla syna chyba był symbolicznym rozpoczęciem odliczania od świąt
Teraz czekam tylko na śnieg
Załączniki