reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
A jak to wygląda np jak się ma w ten sam dzień pappe i USG? Wyniki potem wysyłają skorygowane czy dzwonią czy jak?

Zimno, ale słonecznie. Dziewczyny, nie wiem jak Wy, ale ja czekam już na święta [emoji38] [emoji50]
Oooo tak! 🥰 dla mnie czas świąt to totalna magia. Tym bardziej jeśli będzie dane spędzać je z lokatorem w brzuszku 😍 wczoraj przejeżdżałam obok hurtowni ogrodniczej, cały ogród mieli zastawiony choinkami na sprzedaż a na czubku każdej była czapka Mikołaja. Jak to cudownie wyglądało! Rozczulił mnie ten widok 😁
U mnie też już biało ;) ja kocham święta ;) ten klimat, światełka, kolędy, konie zaprzegniete w saniach. Watra palaca się na śniegu 😇 piękne stroje góralskie 😇 sama nie mogę się doczekać
Mieszkasz w górach? Ja obserwuje na fejsie profil tatromaniaka, wczoraj wrzucali już zdjęcia jak ich zasypało pięknie 🙉 fajnie gdyby u nas zima też była biała a pewnie skończy się na deszczach i błocie 🤦‍♀️

Czyli normalnie będę miała usg prenatalne i pappę? To po co mój gin zapisał mnie na usg u siebie? 😅 Dziwna sprawa...
Zadzwoń i dopytaj się swojego lekarza :). Ja tez mialam mieć na początku usg prenatalne u swojego lekarza prowadzącego ale wystawił mi potem drugie na usg +pappe, której on akurat nie robi. Jak mu potwierdziłam umówienie wizyty gdzie indziej to wycofał to pierwsze skierowanie :)

O widzisz, to ciekawe. Ja mam mieć wszystko w jeden dzień. To będę musiała odwołać u mojego gina.
Podejrzewam, że u mnie chcą mieć wyniki na usg żeby od razu je wraz z usg zinterpretować. Właśnie jak bylam na krwi, to słyszałam rozmowę pani z rejestracji z pacjentka, bo ta miała już zrobiona pappe i wyniki, że oni i tak muszą pobrać, bo jak nie ma krwi+usg to nfz nie bardzo chce płacić. W sumie nie zdziwiło by mnie takie coś..

Zazdroszczę tego śniegu :D u nas deszczowo i chłodno. Uwielbiam ozdoby świąteczne i już powoli pojawiają się u nnie w domu:D noni swiąteczne firmy na netflixie obejrzane chyba wszystkie :D

reklama
Do góry