reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
A jak to wygląda np jak się ma w ten sam dzień pappe i USG? Wyniki potem wysyłają skorygowane czy dzwonią czy jak?

Zimno, ale słonecznie. Dziewczyny, nie wiem jak Wy, ale ja czekam już na święta [emoji38] [emoji50]
Oooo tak! 🥰 dla mnie czas świąt to totalna magia. Tym bardziej jeśli będzie dane spędzać je z lokatorem w brzuszku 😍 wczoraj przejeżdżałam obok hurtowni ogrodniczej, cały ogród mieli zastawiony choinkami na sprzedaż a na czubku każdej była czapka Mikołaja. Jak to cudownie wyglądało! Rozczulił mnie ten widok 😁
U mnie też już biało ;) ja kocham święta ;) ten klimat, światełka, kolędy, konie zaprzegniete w saniach. Watra palaca się na śniegu 😇 piękne stroje góralskie 😇 sama nie mogę się doczekać
Mieszkasz w górach? Ja obserwuje na fejsie profil tatromaniaka, wczoraj wrzucali już zdjęcia jak ich zasypało pięknie 🙉 fajnie gdyby u nas zima też była biała a pewnie skończy się na deszczach i błocie 🤦‍♀️

Czyli normalnie będę miała usg prenatalne i pappę? To po co mój gin zapisał mnie na usg u siebie? 😅 Dziwna sprawa...
Zadzwoń i dopytaj się swojego lekarza :). Ja tez mialam mieć na początku usg prenatalne u swojego lekarza prowadzącego ale wystawił mi potem drugie na usg +pappe, której on akurat nie robi. Jak mu potwierdziłam umówienie wizyty gdzie indziej to wycofał to pierwsze skierowanie :)

O widzisz, to ciekawe. Ja mam mieć wszystko w jeden dzień. To będę musiała odwołać u mojego gina.
Podejrzewam, że u mnie chcą mieć wyniki na usg żeby od razu je wraz z usg zinterpretować. Właśnie jak bylam na krwi, to słyszałam rozmowę pani z rejestracji z pacjentka, bo ta miała już zrobiona pappe i wyniki, że oni i tak muszą pobrać, bo jak nie ma krwi+usg to nfz nie bardzo chce płacić. W sumie nie zdziwiło by mnie takie coś..

Zazdroszczę tego śniegu :D u nas deszczowo i chłodno. Uwielbiam ozdoby świąteczne i już powoli pojawiają się u nnie w domu:D noni swiąteczne firmy na netflixie obejrzane chyba wszystkie :D

reklama
Do góry