reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Dziewczyny czy każda z Was robi USG prenatalne plus test pappa ? Czy są takie co będą robić samo USG ? I jeszcze chciałam zapytać czy szukacie sobie jakiegoś konkretnego specjalistę czy jeśli wasz też robi to robici u niego ? :)

reklama
Dziewczyny czy każda z Was robi USG prenatalne plus test pappa ? Czy są takie co będą robić samo USG ? I jeszcze chciałam zapytać czy szukacie sobie jakiegoś konkretnego specjalistę czy jeśli wasz też robi to robici u niego ? :)
Ja gdybym nie dostała skierowania, to w planach miałam samo usg u mojego gina prowadzącego.

Melduję się 🙂, wszystko ok. Serduszko bije, Dzidziuś rośnie, wyniki mam dobre. Dzisiaj okazało się że jest 10+3 😁👣🤩. Termin na 18.06.2022 🙂. Nie stresowałam się w ogóle kilka dni przed badaniem, wrzuciłam na luz. Opłacało się 🙂 zdjęcia nie wstawię,jest średniej jakości, ale obiecuję że następnym razem się wykażę 🙂. Widziałam stópki, rączki,tak ślicznie nimi ruszała dzidzia ❤️

Dziewczyny mam żółte upławy.. czy są normalne? Może któraś z Was je miała? Ma?
Przyjmujesz luteinę dopochwowo? Żółte upławy są normalne w ciąży, a przy luteinie to już w ogóle. Ja mam prawie codziennie ;) Z tym, że u mnie są wodniste, chociaż dwa razy zauważyłam takiego glutka (sorki za opis 😅).

reklama
A jak to wygląda np jak się ma w ten sam dzień pappe i USG? Wyniki potem wysyłają skorygowane czy dzwonią czy jak?
Ja mam w ten sam dzień usg i pappa ale u innego lekarza. Później z wynikiem usg i jak przyjdzie pappa to mam wizytę u mojego już lekarza. I w sumie nie wiem czy do pappa będę miała wgląd czy dowiem się na wizycie

Do góry