Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja gdybym nie dostała skierowania, to w planach miałam samo usg u mojego gina prowadzącego.Dziewczyny czy każda z Was robi USG prenatalne plus test pappa ? Czy są takie co będą robić samo USG ? I jeszcze chciałam zapytać czy szukacie sobie jakiegoś konkretnego specjalistę czy jeśli wasz też robi to robici u niego ?
Przyjmujesz luteinę dopochwowo? Żółte upławy są normalne w ciąży, a przy luteinie to już w ogóle. Ja mam prawie codziennie Z tym, że u mnie są wodniste, chociaż dwa razy zauważyłam takiego glutka (sorki za opis ).Dziewczyny mam żółte upławy.. czy są normalne? Może któraś z Was je miała? Ma?
A ja mam w placówce NFZ a i tak muszę płacić... Myślałam, że chociaż usg prenatalne bedzie darmoweJa miałam mieć tylko usg, a okazało się że robia i usg i pappa, ponieważ inaczej nfz niekoniecznie chce płacić jak nie ma kompletu..
A w jakim odstępie czasu masz te usg?Czyli normalnie będę miała usg prenatalne i pappę? To po co mój gin zapisał mnie na usg u siebie? [emoji28] Dziwna sprawa...
Nie mam dopochwowo luteiny.Przyjmujesz luteinę dopochwowo? Żółte upławy są normalne w ciąży, a przy luteinie to już w ogóle. Ja mam prawie codziennie Z tym, że u mnie są wodniste, chociaż dwa razy zauważyłam takiego glutka (sorki za opis ).
A krew na czczo?? Jakieś szczególne przygotowanie?Bo pewnie myślał, że zrobią tylko pappe. Mnie krew pobrali w zeszły piątek, a usg mam mieć w ten piątek.
Ja mam w ten sam dzień usg i pappa ale u innego lekarza. Później z wynikiem usg i jak przyjdzie pappa to mam wizytę u mojego już lekarza. I w sumie nie wiem czy do pappa będę miała wgląd czy dowiem się na wizycieA jak to wygląda np jak się ma w ten sam dzień pappe i USG? Wyniki potem wysyłają skorygowane czy dzwonią czy jak?