reklama
Florestyna
Fanka BB :)
Też zdecydowaliśmy się na nifty proWidziałam, ale zdecydowałam się na nifty pro - ma szerszy zakres i ubezpieczenie.
A jest 300cos więcej, już wolę dopłacić...
Przy tej skali - gdyby kosztowało 500 czy 800 to już większa różnica...
Kundlica
Po całym dniu z trudem was nadrobiłam [emoji85] u mnie po covidzie istne szaleństwo, bo w poniedziałek mam poumawiane sesje zdjęciowe a dopiero szykuje scenerie.. Najgorsze że padam po tym jak mucha i nawet nie mam siły się umyć... Dziś wracając zamówiłam pizze i maz aż nie dowierzał jak się na nią rzuciłam [emoji849] ze wstydem muszę przyznać, że była pyszna, nazarlam się jak świnia a teraz nie mam siły podnieść się z kanapy spakowac na jutrzejsze zlecenie... [emoji17]
Stelle
Pizza zawsze jest dobra mogłabym jeść codzienniePo całym dniu z trudem was nadrobiłam [emoji85] u mnie po covidzie istne szaleństwo, bo w poniedziałek mam poumawiane sesje zdjęciowe a dopiero szykuje scenerie.. Najgorsze że padam po tym jak mucha i nawet nie mam siły się umyć... Dziś wracając zamówiłam pizze i maz aż nie dowierzał jak się na nią rzuciłam [emoji849] ze wstydem muszę przyznać, że była pyszna, nazarlam się jak świnia a teraz nie mam siły podnieść się z kanapy spakowac na jutrzejsze zlecenie... [emoji17]
Kundlica
I mam problem. Czy którejś z was tak leci ciśnienie na łeb na szyję? Standardowo mam książkowe a w ciążach totalnie mi spada [emoji2368]od 40 minut leżę i nie mam siły iść się wykąpać.. Do tego serce mi łupie jak dzwon Na początku myślałam, ze potrzebuje chwilę odpocząć po wysiłku ale czas leci a ja wciąż bez sił i zmierzyłam ciśnienie. No i sama nie wiem co o tym myśleć. Dopiero 4 pomiar się udał bo 3 poprzednie aż pokazało błąd [emoji2356] wiem że to nie jest kwestia, że zepsuł się ciśnieniomierz.
DomiNikaKukakaan
Ja mam dziś takie mdłości i wymioty, ze wysiadam i kładę się. Ciśnienie mam teraz podniesione , bo układaliśmy z córka puzzle impossible lekarka mówi, ze lepsze za nosie, niż za wysokie.
DomiNikaKukakaan
Kundlica
Wiem, że lepiej w tą stronę, ale jak mi tak spada to czuje ze nie mam siły funkcjonować.. Ciężki temat dla mnieJa mam dziś takie mdłości i wymioty, ze wysiadam i kładę się. Ciśnienie mam teraz podniesione , bo układaliśmy z córka puzzle impossible [emoji1787] lekarka mówi, ze lepsze za nosie, niż za wysokie.
Navi
Ja mam niskie ciśnienie i w ciąży też miałam takie spadki że 80x40. Z takim ciśnieniem ciężko cokolwiek robić i mówiłam o tym lekarzowi bo też się bałam że coś nie tak na co on cyt. "To jest super ciśnienie w ciąży co się Pani czepia, owszem może Pani mdleć ale dla dziecka to jest klimacik idealny"I mam problem. Czy którejś z was tak leci ciśnienie na łeb na szyję? Standardowo mam książkowe a w ciążach totalnie mi spada [emoji2368]od 40 minut leżę i nie mam siły iść się wykąpać.. Do tego serce mi łupie jak dzwon Na początku myślałam, ze potrzebuje chwilę odpocząć po wysiłku ale czas leci a ja wciąż bez sił i zmierzyłam ciśnienie. No i sama nie wiem co o tym myśleć. Dopiero 4 pomiar się udał bo 3 poprzednie aż pokazało błąd [emoji2356] wiem że to nie jest kwestia, że zepsuł się ciśnieniomierz. Zobacz załącznik 1336417
reklama