reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny teraz ja potrzebuję porady bo pomimo dwóch ciąż zdrowych takiej sytuacji nie miałam. Od wczoraj jestem przeziębiona, pewnie syn mnie zaraził. Katar taki, że dawno takiego nie miałam, w nocy pobudka co chwilę. Ale martwi mnie to że temperatura mi spadła do 36.5. zawsze w ciąży miałam w granicach 37-37.2 nawet jak byłam przeziębiona. A teraz taki spadek. Myślicie że coś się może złego dziać? Czy miała któraś z was taki spadek, a jednak było wszystko ok? Żadnych plamien nie mam. Ale czuję się jak wrak człowieka.

Dziewczyny pijecie kawę? Bo ja przestałam ale mam czasami ochotę na małą filiżankę
Pije jedna filiżankę dziennie.

A herbatki jakie pijecie? Bo ja czasami wody mam dość a czarnej herbaty nie chciałabym pić zbyt wiele..
Pije miętę, rumianek, melisę. Którąś z nich raz dziennie. A najczęściej woda z cytryną.

reklama
Do góry