reklama
Madzia86G
Fanka BB :)
Ja mam co prawda termin na 1 lipca ( tak obliczył lekarz ) ale czasami tu zaglądam bo termin 1 lipca jest taki... akurat na granicy czerwca i lipca.Hej. Termin mam na 29 czerwca, narazie żadnych objawów oprócz tego że pobolewają mnie trochę piersi. Od początku biorę luteine i od 2 dni zastrzyki fraxiparina po których mam bóle podbrzusza tak jakby skurcze czy ktoś tak miał, czy to normalne?
Anolik
Hej. Współczuję Wam tych mdłości i wymiotów ja to dalej przyjaźnie się ze snem wczoraj padłam przed 20 z córką, wstałam po godzinie wziąć leki i z powrotem do łóżka i tak do budzika o 6 rano jak tam Wasze brzuchy? Ja jutro zaczynam 11tc (10+0) i już nie wciągnę tej kuleczki pod pępkiem.
Angiee
A dobrze robisz ten zastrzyk? Łapiesz odpowiednio gruby fałd skóry i wstrzykujesz powoli? Szczerze mówiąc nie spotkałam się z czymś takimNo właśnie jakieś 15 min po zastrzyku odczuwam takie skurcze przez jakieś 3 godziny i przechodzi. Lekarze dopiero 3 grudnia
A może to nie są skurcze tylko po prostu boli Cię skóra po zastrzyku? Ja tak czasami mam, że jak się nieodpowiednio zegnę, to czuję taki dziwny ból, tylko ja mam już kilka siniaków i to pewnie dlatego.
Na Twoim miejscu nie czekałabym do 3 grudnia, bo jednak skurcze trzeba szybciej skontrolować.
MiMi86
Ja piję, bez tego było by mi ciężko przetwać dzień. Nie zawsze uda się wypić całą, ja piję od zawsze bardzo słabą kawę z mlekiem. Moja ginekolog, powiedziała ,że 2 dziennie mogę wypić lub czarną herbatę.Dziewczyny pijecie kawę? Bo ja przestałam ale mam czasami ochotę na małą filiżankę
Jetkaa
Ja nie pije bo mnie odrzucilo a kochałam kawę.. Rano kawka i można zacząć dzień.. A tak to bez kawy spała bym 24h..Dziewczyny pijecie kawę? Bo ja przestałam ale mam czasami ochotę na małą filiżankę
Dlaczego nie napijesz się? Filiżanka kawy bądź dwie mozna
Piję rozpuszczalną. Wcześniej 2, teraz 1, bo nie mam ochoty. Zwykłą sypaną też wypiję od czasu do czasu, jak gdzieś jestem.Dziewczyny pijecie kawę? Bo ja przestałam ale mam czasami ochotę na małą filiżankę
reklama
Lilka92
Ja nie pije od początku ciąży, bo mnie ciągnęło bardzo na wymioty. Na razie różnie bywa z moimi mdłościami więc nie ryzykujeDziewczyny pijecie kawę? Bo ja przestałam ale mam czasami ochotę na małą filiżankę