4 tc - 9O to troszkę mi lepiej. A można zapytać jaką miałaś wartość bety i w którym to było tygodniu?
Dwa dni później 39
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
4 tc - 9O to troszkę mi lepiej. A można zapytać jaką miałaś wartość bety i w którym to było tygodniu?
O bardzo Ci dziękuje za odpowiedź4 tc - 9
Dwa dni później 39
Na pewno będzie wesoło. [emoji16] ja mam siostrę młodszą o 16 lat [emoji85]Ale będziesz miała wesoło i gwarno! Mam dwie siostry i jesteśmy rok po roku praktycznie - mamy bardzo fajną relację, też chciałabym tak między dziećmi, gdyby się udało.
Ja biorę prenatal uno. Nie ma wtedy potrzeby brać dodatkowo kwasu foliowego.Bierzecie jakieś witaminy, suplementy? Ja na razie biorę kwas foliowy i zastanawiam się nad Mama DHA Plus Premium, ale nie wiem, czy wtedy brać jedno i drugie czy tylko suplement?
Trzymam kciuki, żeby teraz wszystko było dobrze. [emoji4]Witam się i ja [emoji4] w poniedziałek zrobiłam test dzień przed terminem i wyszła nawet całkiem wyraźna kreska. Od 6 dni miałam skąpe plamienia, które ostatnio miewam przed każdym okresem, do tego chdziliśmy dużo po Tatrach więc byłam pewna, że nic z tego, że nawet jak doszło do zapłodnienia to sie pewnie nie uda zagnieździć [emoji28]
Mam 34 lata, staramy sie o dziecko od 2018 roku z przerwami, mam za sobą 2 poronienia i 3 biochemiczne. Teraz jestem od początku obstawiona lekami (progesteron, heparyna, acard, kwas foliowy metylowany) ale i tak wiem, że różnie może być... Teraz po prostu zamaist się radować i skakć pod sufit jestem po prostu pełna nadziei [emoji4]
Trzymam kciuki za Nas [emoji3059]
Cześć dziewczyny. Termin z OM wskazuje na 7.06. W poniedzialek dzien przed planowana miesiączka wyszedl test pozytywny (druga kreska blada). DZisiaj juz dwie czerwone mocne krechy, a to dopiero 4t6d wg daty stoatniej miesiaczki. Jeszcze nie robilam bety planuje w poniedzialek. W tym cyklu bralam clo i od stycznia biore ovarin. Mialam monitoring owulacji i w 20 dc pekly dwa pecherzyki z prawego jajnika staramy się od 2019. W niedziele koncze 30 lat, taki o to prezencik w postaci pozytywnego testu dostalam
Cześć dziewczyny. Termin z OM wskazuje na 7.06. W poniedzialek dzien przed planowana miesiączka wyszedl test pozytywny (druga kreska blada). DZisiaj juz dwie czerwone mocne krechy, a to dopiero 4t6d wg daty stoatniej miesiaczki. Jeszcze nie robilam bety planuje w poniedzialek. W tym cyklu bralam clo i od stycznia biore ovarin. Mialam monitoring owulacji i w 20 dc pekly dwa
No ja mam cykle ok 33 dni, ale skoro owulacja byla 20 dc to ciaza na pewno jest mlodsza niz 4 t 6d.Gratuluje test robiłaś tak jak ja w poniedzialek dzien przed planowana miesiaczką i mi tez kalkulator wskazuje 7.06. [emoji4] tylko ja mam krótkie cykle, dopiero 3t5d
Podobno beta musi wynosik ok 1000, zeby byl widoczny pęcherzyk ciążowy. Trzymam kciukiHej Patrycja, 23 lata. Pracuje i zaczynam studia podyplomowe. To moja pierwsza ciąża ☺ próbowaliśmy z partnerem 4 razy łącznie z tym szczęśliwym. Mój termin to 3.06.2022. Pierwszą betę miałam wczoraj i drugą mam jutro żeby zobaczyć jak się to wszystko rozwija... A w czwartek pierwsza wizyta. Stres jest wiem ze jeszcze nic tam pewnie nie da się zobaczyć na USG, ale tak dla fachowej opinii...