reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Dokładnie tak. 11+0 zaczynasz 12 tc, skończyłaś 11
Tak, 12ty tydzień, ale lekarze liczą skończone tygodnie... Dlatego ja jak lekarz pyta o "tydzień" odpowiadam w stylu 10+2 (sam wtedy sobie utnie lub zaokrągli)... A potocznie mówię 11ty tydzień...
Ja dzisiaj miałam pobraną krew do Nifty, oczywiście stresik przed wynikami totalny.

I jeszcze pytanie do dziewczyn, które też robią Nifty - robicie też Pappę? Wiem, że czasami te wyniki mogą być "fałszywie" niepokojące i sama nie wiem czy jest sens to robić. Zapytam się też mojego ginekologa.
Ja chyba nie robię, nie chce mi się biegać i załatwiać... Już mam nifty, a ze względu na wywiad medyczny i gin-polozniczy jestem narażona na poród przedwczesny - więc do tego pappa mi nie potrzebna...

Tak się najadlam surówki z marchewki i jablka, ze aż mnie teraz zmuliło.. [emoji38] [emoji1785] pazerność kurza stopa [emoji38]

Boże wizytę mam przełożoną z 17.10 na 18.20. Jakby mało było stresu, to niedawno zawiozlam moja babcie na sor. Coś się z nią stało dziwnego, pół godziny tak jakby pamięć straciła. Nie pamiętała imion i nie wiedziała za bardzo co się dzieje. Później przeszło, ale bałam się ją zostawić , nie wybaczyłabym sobie...
Zdrowia dla babci. Dobrze zrobiłaś, że zawiozłam babcie na sor. Trzymajcie się

Bobas piękny i zdrowy, machał rączkami i nóżkami 🥰 ale się wzruszyłam. Serduszko 172 uderzenia, 30.11. Prenatalne. 9+3 i dziecko równo tyle ma. 2,7cm

Załączniki

• 43b8b27e-6c05-42be-9973-f1d7af9e2fa3.jpg
    43b8b27e-6c05-42be-9973-f1d7af9e2fa3.jpg
    61,3 KB · Wyświetleń: 103
reklama
Bobas piękny i zdrowy, machał rączkami i nóżkami 🥰 ale się wzruszyłam. Serduszko 172 uderzenia, 30.11. Prenatalne. 9+3 i dziecko równo tyle ma. 2,7cm

Do góry