reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Dziewczyny czy zdarza się Wam pieczenie w piersiach? Odczuwam od wczoraj pieczenie w jednej i trochę mnie to niepokoi...

reklama
A to Malenstwo, zdjecie z wczoraj.
W ogole bardzo sie wczoraj zdenerwowalam, bo wyszedl mi tragiczny wynik tsh - mam wycieta tarczyce z powodu raka-wiec bazuje tylko na euthyroxie. Zawsze wynik oscylowal mi w granicach 0,5, a wczoraj, po trzech tygodniach mialam 7,5! Oczywiscie z nerwow sie poryczalam w gabinecie, ze to bardzo zaszkodzilo dziecku, ale gin mnie uspokoil (jest tez endokrynologiem jednoczesnie), ze nie ma powodu do zmartwien, trzeba podniesc dawke i teraz biore 200, a co drugi dzien 225.takze dawka konska.
toż to już nie maleństwo! 😱😱😱

Jezu czy macie tak że jesteście głodne ale nie jecie bo nie możecie. No mi się tak nic nie chce jeść że nie mam siły. 😂😂😂 Z głodu pewnie 😂😂

Dla mojej shih tzu liczy się aby jedzenie i spanie [emoji1787] a na dwór to tylko potrzeba i z powrotem do domu spać [emoji3526]
Moja uwielbia długie spacery, zwłaszcza po górach. W wakacje zrobiła 16km z nami w jeden dzien i było jej mało [emoji3526] a jeśli chodzi o wychodzenie na dwór to księżniczkę ciężko rano z łóżka ściągnąć, wręcz trzeba ją prosić żeby poszła sikać [emoji12] do jedzenia tez ja nieraz ciężko namówić.

Boże wizytę mam przełożoną z 17.10 na 18.20. Jakby mało było stresu, to niedawno zawiozlam moja babcie na sor. Coś się z nią stało dziwnego, pół godziny tak jakby pamięć straciła. Nie pamiętała imion i nie wiedziała za bardzo co się dzieje. Później przeszło, ale bałam się ją zostawić , nie wybaczyłabym sobie...

Jezu czy macie tak że jesteście głodne ale nie jecie bo nie możecie. No mi się tak nic nie chce jeść że nie mam siły. 😂😂😂 Z głodu pewnie 😂😂
Mam tak samo. I to jest straszne. Ciagle mi niedobrze z glodu, ale jednoczesnie nie mam na nic ochoty. Zjadlabym w koncu cos ze smakiem. Mam nadzieje, ze juz blizej niz dalej.

reklama
Do góry