Katarzyna542
Fanka BB :)
piękny widokBobas piękny i zdrowy, machał rączkami i nóżkami ale się wzruszyłam. Serduszko 172 uderzenia, 30.11. Prenatalne. 9+3 i dziecko równo tyle ma. 2,7cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
piękny widokBobas piękny i zdrowy, machał rączkami i nóżkami ale się wzruszyłam. Serduszko 172 uderzenia, 30.11. Prenatalne. 9+3 i dziecko równo tyle ma. 2,7cm
Normalnie czytasz mi w myślach też miałam zadać podobne pytanie tylko że ja właśnie na początku się martwiłam bo ciągle czułam brzuch - albo takie ćmienie jak na okres, albo ciągnięcie, albo jakieś kłucia a teraz znów nic... Tak jakby tam się nic nie działo a mamy podobnie bo ja jestem dzisiaj 6+6Czy was też tak ciągną pachwiny??
Jestem dzisiaj 7+3 i od jakoś 3dni zauważyłam, że dość często ciągną mnie pachwiny, pobolewają jakby jajniki. Głównie jak siedzę po turecku albo mam nogi podkurczone..
Ja wiem, że tam się wszystko rozciąga ale czy tak nagle?
No mam nadzieje, ze tam wszystko dobrze. Objawy mam podobne jak reszta więc musi być dobrze [emoji123]Normalnie czytasz mi w myślach [emoji85] też miałam zadać podobne pytanie tylko że ja właśnie na początku się martwiłam bo ciągle czułam brzuch - albo takie ćmienie jak na okres, albo ciągnięcie, albo jakieś kłucia [emoji849] a teraz znów nic... Tak jakby tam się nic nie działo [emoji85] a mamy podobnie bo ja jestem dzisiaj 6+6
Mnie kuje w okolicy macicy/pachwiny. Ale jutro mam prywatną wizytę wiec jestem spokojna. tylko nie doczekam się! I mam nadzieje ze mnie wpuszcza mimo mojego kaszluCzy was też tak ciągną pachwiny??
Jestem dzisiaj 7+3 i od jakoś 3dni zauważyłam, że dość często ciągną mnie pachwiny, pobolewają jakby jajniki. Głównie jak siedzę po turecku albo mam nogi podkurczone..
Ja jestem 10+4 i też mam czasami takie uczucie plus ból brzucha jak na okres. Na szczęście coraz rzadziej to czuję albo po prostu już się przyzwyczaiłamCzy was też tak ciągną pachwiny??
Mnie normalnie to raczej nie, chociaż dziś lekko ciągnął mnie brzuch, ale za to jeśli np kichnę wstając z łóżka to jak nokaut [emoji15] tak mnie nad pachwina wyrwie że jakby mi tam ktoś coś urywał [emoji15]Czy was też tak ciągną pachwiny??