reklama
Powodzenia, ja przeżywam strasznie tę stratę Mayred91, bo już liczyłam, że nie będzie złych wiadomości na grupie, a strasznie przykro jak widać, że ktoś tak jak Ty tak bardzo chce dziecko i się niestety nie udajeDobra dziewczyny, wcisnęłam się do gina na dziś. Mam ultra stresa :O
Hankaa
Fanka BB :)
Straszne... Niesprawiedliwe..Powodzenia, ja przeżywam strasznie tę stratę Mayred91, bo już liczyłam, że nie będzie złych wiadomości na grupie, a strasznie przykro jak widać, że ktoś tak jak Ty tak bardzo chce dziecko i się niestety nie udaje
Mimi94
Już doczytałam w necie... Nie wiedziałam, że takie coś może się stać i niesie takie ryzyko za sobą..Nie wiem jak mam na to odpowiedzieć. Jak weźmiesz do ręki sznurek i zrobisz sobie na nim supeł/ węzeł to coś takiego było na pępowinie, w moim przypadku były dwa. Jeden przy łożysku, drugi bliżej dziecka. Mam zdjęcie tej mojej pępowiny, ale nie wiem czy chcecie to widzieć.
Hankaa
Tak jak piszesz...Mam nadzieję, ze z maleństwem ok. Mnie może boleć, z resztą, mogę plackiem leżeć jak trzeba..byle z maluszkiem było ok.. I jestem przekonana, że każda normalna kobieta wolała by plackiem leżeć, byle było ok..
Mimi94
Właśnie to mnie zaniepokoiło ale pojawiają się jak siedzę bardziej zgięta w pasie. A jak leże czy na wpół siedzę to ich nie ma. W sumie nie wiem czy to skurcze czy co... Takie dziwne uczucie przychodzące falami raz z jeden strony a raz z drugiej. No i ciągnie mnie jakby pachwina po lewej stronieJak to skurcze? To mozliwe ze sa tak szybko?
A nie są to może takie ukłucia? Ja coś w tym stylu mam.Właśnie to mnie zaniepokoiło ale pojawiają się jak siedzę bardziej zgięta w pasie. A jak leże czy na wpół siedzę to ich nie ma. W sumie nie wiem czy to skurcze czy co... Takie dziwne uczucie przychodzące falami raz z jeden strony a raz z drugiej. No i ciągnie mnie jakby pachwina po lewej stronie
reklama
Mimi94
Ja od 4+6 leże. Wszystko jest ok ale po prostu dolegliwości dają mi w kość. Raz mocniej raz słabiej ale jednak..
Mam nadzieję, ze z maleństwem ok. Mnie może boleć, z resztą, mogę plackiem leżeć jak trzeba..byle z maluszkiem było ok.. I jestem przekonana, że każda normalna kobieta wolała by plackiem leżeć, byle było ok..