reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Cholercia, dzwoniłam podpytać czy do mojego lekarza jakiś bliższy termin jest ale dopiero na piątek!na 9:45 🙈 myślałam że uda się szybciej wskoczyć... Dzisiaj Mayred napisała tą smutną wiadomość a też meczyly ją plamienia, chce skonsultować te moje. Jeszcze dzisiaj miałam koszmar że wszystko ze mnie wypadło podczas wizyty w WC 🙄 chyba zaczyna się czarnowidztwo

reklama
Cholercia, dzwoniłam podpytać czy do mojego lekarza jakiś bliższy termin jest ale dopiero na piątek!na 9:45 🙈 myślałam że uda się szybciej wskoczyć... Dzisiaj Mayred napisała tą smutną wiadomość a też meczyly ją plamienia, chce skonsultować te moje. Jeszcze dzisiaj miałam koszmar że wszystko ze mnie wypadło podczas wizyty w WC 🙄 chyba zaczyna się czarnowidztwo
Ja czekam do wtorku za tydzień ale nie wiem jak wytrzymam 🙏🙏🙏

Plamienia są codziennie, nie są cały czas ale są.. wydaje mi się że sporo przez utrogestan który ze mnie wypływa w brązowym kolorze.. dwukrotnie było mocne plamienie krwią ale na USG wszystko ok... Staram się nie denerwować ale cały czas o tym myślę.. mam nadzieję że w końcu będzie dobrze..
Pisałaś, że bierzesz Utrogestan 200 - on jest sam w sobie brązowy czy to od tego plamienia zmienia barwę? Ja biorę 100 i te kapsulki są białe. Może tam jednak jest jakiś krwiak? Może warto sprawdzić to np na się na innym USG?

Pisałaś, że bierzesz Utrogestan 200 - on jest sam w sobie brązowy czy to od tego plamienia zmienia barwę? Ja biorę 100 i te kapsulki są białe. Może tam jednak jest jakiś krwiak? Może warto sprawdzić to np na się na innym USG?
On jest biały a wypływa zabarwiony. Krwiaka nie ma, sprawdzał dokładnie. We wtorek jadę do kliniki ale już do innej lekarki, zobaczymy co to będzie ale mam ogromną nadzieję że będzie ok 🙏🙏🙏

Ja też dziś miałam sen, że znowu się nie udało. W śnie dzwoniłam do mojego gina i krzyczałam na niego, że to jego wina bo poszedł na urlop i się mną nie zajął 🤦

Co to się dzieje w tej mojej głowie 😉

Ps. Gin faktycznie jest na urlopie.

reklama
Do góry