Tak, ja w poprzedniej ciąży w 8 tc miałam krwotok. Syn ma dzisiaj 2 latka i jest cały i zdrowyOby tak było a czy któraś z Was miała plamienia/krwawienie mimo prawidłowego rozwoju ciąży?
Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, ja w poprzedniej ciąży w 8 tc miałam krwotok. Syn ma dzisiaj 2 latka i jest cały i zdrowyOby tak było a czy któraś z Was miała plamienia/krwawienie mimo prawidłowego rozwoju ciąży?
ja wczoraj córkę zaszczepiłam, w ub. roku dostałam szczepionkę dla niej dopiero na wiosnę, bo tak trudno było zdobyć. Więc i tak jest lepiejTeż planuję dawkę przypominająca p/w covid, a co do grypy to nie wiem czy się będzie dało w grudniu (II trymestr), bo ponoć jak teraz się nie zaszczepimy to dopiero w marcu można, ale muszę to jeszcze dokładnie sprawdzić. Poza tym są spore problemy z dostępnością szczepionki na grypę.
a skąd jesteś zdradź to cudowne miejscekurczę, powiem Wam że ja mieszkam w małej mieścinie (ok.50tys. mieszkańców) i u nas kompletnie nie ma problemów z terminami, ani do gin ani do innych (na NFZ). A w przychodni, w której prowadzę ciążę są specjalne terminy dla ciężarnych i jeśli lekarz tak zaleci te mogą być wizyty nawet co tydzień bez problemu z miejscami.
ja miałam mieć w poniedzialek, ale w sobotę zrobiłam test i dlatego zrezygnowałam. Z drugiej strony chciałabym już ją mieć, bo tyle zachorowań teraz..To ja tak, mialam. Z 3 dawka covidu xD w pt sie zaszczepiłam a w nd okresu nie dostałam
Po prostu wszczepili Ci zarodkaTo ja tak, mialam. Z 3 dawka covidu xD w pt sie zaszczepiłam a w nd okresu nie dostałam