reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Też planuję dawkę przypominająca p/w covid, a co do grypy to nie wiem czy się będzie dało w grudniu (II trymestr), bo ponoć jak teraz się nie zaszczepimy to dopiero w marcu można, ale muszę to jeszcze dokładnie sprawdzić. Poza tym są spore problemy z dostępnością szczepionki na grypę.
ja wczoraj córkę zaszczepiłam, w ub. roku dostałam szczepionkę dla niej dopiero na wiosnę, bo tak trudno było zdobyć. Więc i tak jest lepiej

kurczę, powiem Wam że ja mieszkam w małej mieścinie (ok.50tys. mieszkańców) i u nas kompletnie nie ma problemów z terminami, ani do gin ani do innych (na NFZ). A w przychodni, w której prowadzę ciążę są specjalne terminy dla ciężarnych i jeśli lekarz tak zaleci te mogą być wizyty nawet co tydzień bez problemu z miejscami.
a skąd jesteś 🤣 zdradź to cudowne miejsce

reklama
Sprawdziłam sobie kiedy miałam krwawienia za pierwszym razem i wychodzi na to ze 8t5d ale lekarz stwierdził zatrzymanie ciąży w 6t2d. Jutro jestem 8t1d i pierwsza wizyta. Mam stresa ale mąż mi mówi że na luzie bo jakby było coś nie tak to bym nie miała takiego super humoru. No od jutra wreszcie będę wiedziała co i jak i w sumie to dopiero dowiem się czy mnie ta ciąża cieszy 🥰🥰

Do góry