reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny wy też miewacie mdłości wieczorami? Ale takie że sercem mi lekko telepie jakby to było na tle nerwowym.. sama już nie wiem czy to normalne czy podświadomie cały czas się denerwuje 🙏🤦

Dziewczyny wy też miewacie mdłości wieczorami? Ale takie że sercem mi lekko telepie jakby to było na tle nerwowym.. sama już nie wiem czy to normalne czy podświadomie cały czas się denerwuje 🙏🤦
Mi też serce kołacze. Zapomniałam o to pytać lekarza, ale ponoć to normalne przy tak obciążonym sercu. Dużo pij ;)

Ja, jeśli mam mdłości to właśnie wieczorami - w zależności od tego co zjem w ciągu dnia

Ja mam własnie tak od popołudnia do wieczora. Ale nie zwracam..tyle, że jest mi okropnie niedobrze...

reklama
Mi też serce kołacze. Zapomniałam o to pytać lekarza, ale ponoć to normalne przy tak obciążonym sercu. Dużo pij ;)

Ja, jeśli mam mdłości to właśnie wieczorami - w zależności od tego co zjem w ciągu dnia
U mnie dopiero się chyba zaczyna bo dotychczas oprócz plamien i bólu piersi zero objawów było..

Do góry