reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

No ten mój prywatny też się upiera że moja ciąża powinna być prowadzona przez poradnię referencyjną...

I dlatego do tej pory nie m karty ciąży, a 5.11 zaczynam 10tc...
No ja też nie mam karty ciąży w czw idę do gina akurat będzie 10+0 może w końcu założy mi kartę.

reklama
Mnie tylko lekarka nastraszyla. Chyba wiecej do niej nie pojde. Mowila ze ciaza powinna byc prowadzona na patologi ciazy w Poznaniu. Bo to ciaza wysokiego ryzyka. Mam sie zastanowic nad tymi nifty. Cena mnie przeraza. Taka byla nie delikatna. Chyba lepiej zostane przy swoim lekarzu prywatnie.
dlaczego?

No to dzisiaj same dobre wieści [emoji5] mój dzidziulek ma całe 4,7mm [emoji85][emoji16] i bije już serduszko [emoji3059]
Mój lekarz jednak ze względu na moją historię jest bardzo zapobiegawczy, nie chce niczego zapeszać i skierowanie na wszystkie badania dostanę dopiero na wizycie za 2 tygodnie [emoji2368] ja sama zdziwiłam się swoją reakcją bo myślałam że uronię łezkę szczęścia ale jednak rozum podpowiada mi żeby nie przesadzać z tą radością [emoji849] teraz oby spokojnie dożyć do kolejnej wizyty... A gdzie tam 17.11 [emoji2356]
Dziwny ten lekarz [emoji15] nie da badań żeby nie zapeszać? Też mam historie i dla mojego było oczywiste, że robimy badania.. Ja koło 18go kolejna wizyta [emoji6]

Dziwny ten lekarz [emoji15] nie da badań żeby nie zapeszać? Też mam historie i dla mojego było oczywiste, że robimy badania.. Ja koło 18go kolejna wizyta [emoji6]
No też wydawało mi się to dziwne 🙄 ale już trudno. I tak cały czas żyłam w przeświadczeniu że mój lekarz ma dobry sprzęt itd ale jak tak patrzę na zdjęcia innych to na moim nawet nie widać gdzie jest pęcherzyk żółtkowy 🙄 tzn domyślam się gdzie może być 😁

Załączniki

• Screenshot_2021-11-02-18-49-32-992_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2021-11-02-18-49-32-992_com.whatsapp.jpg
    222,6 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Dziewczyny, a to nie jest tak, że żeby mieć szansę na becikowe to trzeba mieć kartę ciąży założoną do 10 hbd? Ja ostatnio się nie załapałam, ale tak jak piszecie o tym odroczeniu założenia karty to mni przyszło na myśl.

Do góry