reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

No ten mój prywatny też się upiera że moja ciąża powinna być prowadzona przez poradnię referencyjną...

I dlatego do tej pory nie m karty ciąży, a 5.11 zaczynam 10tc...
No ja też nie mam karty ciąży w czw idę do gina akurat będzie 10+0 może w końcu założy mi kartę.

reklama
Mnie tylko lekarka nastraszyla. Chyba wiecej do niej nie pojde. Mowila ze ciaza powinna byc prowadzona na patologi ciazy w Poznaniu. Bo to ciaza wysokiego ryzyka. Mam sie zastanowic nad tymi nifty. Cena mnie przeraza. Taka byla nie delikatna. Chyba lepiej zostane przy swoim lekarzu prywatnie.
dlaczego?

No to dzisiaj same dobre wieści [emoji5] mój dzidziulek ma całe 4,7mm [emoji85][emoji16] i bije już serduszko [emoji3059]
Mój lekarz jednak ze względu na moją historię jest bardzo zapobiegawczy, nie chce niczego zapeszać i skierowanie na wszystkie badania dostanę dopiero na wizycie za 2 tygodnie [emoji2368] ja sama zdziwiłam się swoją reakcją bo myślałam że uronię łezkę szczęścia ale jednak rozum podpowiada mi żeby nie przesadzać z tą radością [emoji849] teraz oby spokojnie dożyć do kolejnej wizyty... A gdzie tam 17.11 [emoji2356]
Dziwny ten lekarz [emoji15] nie da badań żeby nie zapeszać? Też mam historie i dla mojego było oczywiste, że robimy badania.. Ja koło 18go kolejna wizyta [emoji6]

Dziwny ten lekarz [emoji15] nie da badań żeby nie zapeszać? Też mam historie i dla mojego było oczywiste, że robimy badania.. Ja koło 18go kolejna wizyta [emoji6]
No też wydawało mi się to dziwne 🙄 ale już trudno. I tak cały czas żyłam w przeświadczeniu że mój lekarz ma dobry sprzęt itd ale jak tak patrzę na zdjęcia innych to na moim nawet nie widać gdzie jest pęcherzyk żółtkowy 🙄 tzn domyślam się gdzie może być 😁

Załączniki

• Screenshot_2021-11-02-18-49-32-992_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2021-11-02-18-49-32-992_com.whatsapp.jpg
    222,6 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Dziewczyny, a to nie jest tak, że żeby mieć szansę na becikowe to trzeba mieć kartę ciąży założoną do 10 hbd? Ja ostatnio się nie załapałam, ale tak jak piszecie o tym odroczeniu założenia karty to mni przyszło na myśl.

Do góry