reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Mam problem z dołączeniem...

Załączniki

• Screenshot_20211102-171006_Forum BabyBoompl.jpg
    Screenshot_20211102-171006_Forum BabyBoompl.jpg
    152,8 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Dziewczyny,
rozchorowałam się. Umieram z bólu. Dodatkowo zaczęłam wymiotować. Jestem nie do życia. Sen przychodzi i niby śpie, ale jednak jak się budze to jest dużo gorzej niż przed snem... Jutro wybieram się do lekarki rodzinnej po jakieś leki, bo na własną rękę nic nie chce brac... ale może wiecie co jest dozwolone? Na witaminach przecież nie wyzdrowieje....

Najprawdopodobniej jest ogólny problem, bo żadna z nas się tam dostać nie może.. a to jest zamknięta grupa tych samych przyszłych mam? Czy prywatna grupa incognito dla mnielicznych?
Zamknięta, najpierw była incognito, ale wtedy był komunikat że podana grupa nie istnieje...

Dziewczyny,
rozchorowałam się. Umieram z bólu. Dodatkowo zaczęłam wymiotować. Jestem nie do życia. Sen przychodzi i niby śpie, ale jednak jak się budze to jest dużo gorzej niż przed snem... Jutro wybieram się do lekarki rodzinnej po jakieś leki, bo na własną rękę nic nie chce brac... ale może wiecie co jest dozwolone? Na witaminach przecież nie wyzdrowieje..
Na gardło uniben jest dobry i tabletki Isla, są dozwolone. A tak to herbatka sok malinowy cytrynka imbir..

Praktycznie wszystkie taki problem mamy, trzeba do administracji

Najprawdopodobniej jest ogólny problem, bo żadna z nas się tam dostać nie może.. a to jest zamknięta grupa tych samych przyszłych mam? Czy prywatna grupa incognito dla mnielicznych?
No, mozliwe ze przy ustawieniach trzeba trochę ponaciskac ale ja juz zgłosiłam, że się dodać nie mogę. Moze wkoncu zaaktualizują te forum bo mam nie z jedną grupą tak...

Na gardło uniben jest dobry i tabletki Isla, są dozwolone. A tak to herbatka sok malinowy cytrynka imbir..
Gardło mnie nie boli. Łamie mnie w kościach, dopadl mnie katar i kaszel. Głowa mi pęka jakbym miala goraczke i hipotermia...
Herbata mnie odrzuca. Wypiłam ze dwie i kazda zwrocilam. boje się próbować 3raz.... sok rowniez mnie odrzuca. Nawet czysta woda.... po prostu masakra. Czuje die jakbym miala covida

Gardło mnie nie boli. Łamie mnie w kościach, dopadl mnie katar i kaszel. Głowa mi pęka jakbym miala goraczke i hipotermia...
Herbata mnie odrzuca. Wypiłam ze dwie i kazda zwrocilam. boje się próbować 3raz.... sok rowniez mnie odrzuca. Nawet czysta woda.... po prostu masakra. Czuje die jakbym miala covida
Kurcze... Może podjedź gdzieś do lekarza? Przede wszystkim zmierz temperaturę

reklama
Do góry